kula13000 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Oto moja a4 avant 2.5 tdi, kupiona od jednego z klubowiczów. Na razie stylistycznie będzie bez zmian ponieważ odkładam pieniążki na lakiernika i tam parę pierdół które trzeba zrobić, ale szykuje się na inny zderzaczek z tyłu ponieważ jest seria a w planach jest od s-4. Potem powymieniam lusterka na zwykłe czarne ponieważ rezygnuję z chromów i będzie cała black Jak się uda to pojedzie w tym miesiącu do tapicera i będzie pełna skóra plus czarny sufit i słupki. Nowa sesja. Zmiany po roku: -Nowy silnik, też 2.5 tdi tyle że w stanie idealnym (poprzedni właściciel kompletnie go zajechał) -Multitronic po remoncie -Znaczki S4 do kibla -Chromowane lusterka do kibla -Naklejka HellaFlush Zmiany jeszcze na wrzesień: -Manualna skrzynka -Czarne listwy przy szybach -Mocniejsza ściema szyb -Grill Ms-Design -Czarne klosze lamp na przodzie -Relingi out (będą na sprzedaż)
Nowak_zg Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 co to za przedni zderzak ? bo mam strasznego rebusa ... podchodzi mi to wygladowo pod rs4 b7 ps. pokaz wnetrze
miron78 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 znamy, znamy - właduj tam jeszcze Bi-xenon bo te światełka które tam są średnio pasują do czarnej całości
ykk Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 A kogo to byla..? Piekna ile sciemy masz z przodu..?
bajk Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 wywal znaczki S4, bo trochę wieś jeździć dieslem ze znaczkami S4.
KOval81 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Czyja to była A4, bo ja jakoś nie kojarzę?? I dołączam się do pytania o zderzak przedni - co to jest??[br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 11:57_________________________________________________A ja już wiem, czyja to furka była :> EOT Niech się dobrze sprawuje i modzi
kula13000 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Jak będzie po tapicerze i wymienię parę elementów to wtedy wsadzę naradzie jest półskóra i kiera czteroramienna ale będzie od nowszej (w trzech ramionkach) . Co do znaczków to nie zdejmuje ich ponieważ jak będzie zderzak z tyłu od s4 to nikt się nie pozna że to klekot , tym bardziej jak podjeżdżam na stacje to chcą mi bene tankować
Gość mmcv Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 zderzak przedni mi sie nie podoba za bardzo ... o znaczku S4 nie wspomne :gwizdanie: :gwizdanie: ogolnie ladna i kolorek super :kox: , jakies fotki srodka by sie przydaly ...
johnybravo Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 zawalistaaaa nadkola poszerzane?
KOval81 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Kiery 4-ramiennej nie zakładaj z B7, bo ona dobrze jedynie w limuzynach wygląda. Zakładaj sobie S-Line 3-ramienną i pikowaną - będzie
Muskel1 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Kiery 4-ramiennej nie zakładaj z B7, bo ona dobrze jedynie w limuzynach wygląda. Zakładaj sobie S-Line 3-ramienną i pikowaną - będzie Dobre to. A co w avncie inna deska jest, siedzenia i inne badziewia, ze inaczej wyglada? :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam oj znam tę fure oby sie sprawowała w nowych rękach jak u poprzedniego właściciela :hi:
Piechol Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 cóż to za padlina... fajna furka z full wypasem dobrze, że wywalasz chromy, bo Pawłowi się coś nie chciało :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Ja też skądś znam ten zderzaczek a'la Hofele
sportec Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witam:hi: Furka siwetnie sie prezentuje. Koledzy gdzie mozna dopasc taki zderzak? Jestem wlasnie na etapie zmian zderzakow. Prosze o wszelkie info
kepasa Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 za***ista.... !!!! s4 bym tez oderwał... poza tyk kozak. zderzak
KOval81 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Kiery 4-ramiennej nie zakładaj z B7, bo ona dobrze jedynie w limuzynach wygląda. Zakładaj sobie S-Line 3-ramienną i pikowaną - będzie Dobre to. A co w avncie inna deska jest, siedzenia i inne badziewia, ze inaczej wyglada? :gwizdanie: Muskel :> mi chodziło nieo podział A4 - limuzyna/avant, tylko że 4 ramienna - bardziej elegancka niż sportowa pasuje do LIMUZYNY typu A6, A8 - czytać mi tu ze zrozumieniem Wizualnie lepiej pasuje, niż do tuningowanego auta ech ech ech
Rekomendowane odpowiedzi