walekk Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Myslalem ostatnio o tym, zeby zmienic zarowki podswietlajace nogi po otwarciu drzwi na czerwone. Robil ktos juz cos takiego? Macie zdjecia ?
grzesu3 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 skorzysta z opcji "szukaj". Gdzieś widziałem na forum.
ykk Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 walekk ale po co..? Przeciez to wioska..
przemciotorun Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 wyciagnij lampke z drzwi (czerwona) i zaloz jako oswietlenie nog, zobaczysz jak wyglada, ale nie wydaje mi sie zeby byl powalajacy efekt :gwizdanie:
walekk Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2009 walekk[/color][/b] ale po co..? Przeciez to wioska.. dlatego najpierw chce zobaczyc zdjecie a dopiero wrazie potrzeby zmienic
Reggi Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Troszkę Opel stylezz Po mojemu to kolor światła powinien byc bliżej bieli ..a nie tam jakaś "prowincjonalna" * czerwień * co by nie nadużywac słów typu - wiocha , remiza
Gość pawelmail200 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Witam!ja posiadam załozone podswietlenie czerwone do podswietlenia nóg podczas otwierania drzwi ,jesli jestes jeszcze zainteresowany zdjeciami itp.odezwij sie na forum na GG Ps.Tak na marginesie nie wyglada to wcale na wioske ,tak jak twierdza koledzy powyzej .Wydaje mi sie ze lepiej jest z podswietleniem jak bez niego.
keżor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 ja mam czerwone podświetlenie nóg i bardzo fajnie wygląda, ale mam na listwy led wsadzone , także światło jest intensywne , a zapala sie tylko w momencie otwarcia drzwi [br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 12:02_________________________________________________ przy otwartych obydwóch drzwiach
Kowi87 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ja też mam czerwone podświetlenie, nawet kiedys zakładałem wątek na ten temat http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t64301.0.html;highlight=o%C5%9Bwietlenie+wnetrza+led Mówcie co chcecie, ale ja nie uważam tego za festyn, co innego jak bym tam na wstawiał różnych kolorów Jeśli sie zdecydujesz na takie oświetlenie to nie wstawiaj w miejsce żarówki zwykłych tanich diod bo efekt jest
Rekomendowane odpowiedzi