Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] NOWE Foty Setup2010 SILVER HURRICANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od okolo pól roku jestem posiadaczem nowej A4-reczki.

Silnik 2.0 TDI 143KM (jak się skończy gwarancja będzie więcej)

Jeśli chodzi o zmiany to seryjne felgi 17" opona 225/45/17 zastąpiłem 19" na 255/35/19

W planach wymiana na Xenon w światlach przeciwmgielnych 7500K

oraz elementy z pakietu s-line

59484029.th.jpg

SETUP 2010

A oto mój nowy setup na 2010.

19'' RS4 Design w lakierze titan-satin, kopiowane czołowo.

23254802.th.jpg

r6kqi.jpg

r6Enr.jpg

RESii.jpg

Opublikowano

Prosimy o wiecej fotek... :) AUTO SUPER :)

Opublikowano

piękna :good: :good: :notworthy:

napisz kilka słow o wyposażeniu :wink4:

Opublikowano

No pikna, pikna - i kolor jakiś taki słuszny :cool1:

Gratulując zakupu

Zdrowaś

K

Opublikowano

Piękny samochód!

Kolor mi się podoba, felgi poprostu marzenie :)

Powiedz szczerze - nie wypadają ci plomby na naszych drogach ? :decayed:

Gratulacje ! :good:

Opublikowano

Powiedz szczerze - nie wypadają ci plomby na naszych drogach ? :decayed:

Nie on pierwszy koxi na 19"

Super furacz

Opublikowano

No kawał furacza! :kox: Powiedz cosik o wyposażeniu. :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Szczerze mówiąc też byłem pewien obaw ale teraz wiem, że niepotrzebnie się martwiłem. Oczywiście są miejsca, że trzeba zwolnić , trzeba też bardziej uważać ale jednak mimo wszystko wcale nie jest tak źle jak się wydaje. Mogę nawet powiedzieć , że jest lepiej.

Jestem bardzo zadowolony ze zmiany ( przejechałem już 10 000 km na tych kołach ) i polecam każdemu kto może sobie pozwolić na takie koło jest więcej + niż -

Wcześniej miałem 17" i nie mogłem na nie patrzeć wyglądały jak

„za małe buty po starszym bracie” :>

Opublikowano

Szczerze mówiąc też byłem pewien obaw ale teraz wiem, że niepotrzebnie się martwiłem. Oczywiście są miejsca, że trzeba zwolnić , trzeba też bardziej uważać ale jednak mimo wszystko wcale nie jest tak źle jak się wydaje. Mogę nawet powiedzieć , że jest lepiej.

Jestem bardzo zadowolony ze zmiany ( przejechałem już 10 000 km na tych kołach ) i polecam każdemu kto może sobie pozwolić na takie koło jest więcej + niż -

Wcześniej miałem 17" i nie mogłem na nie patrzeć wyglądały jak

„za małe buty po starszym bracie” :>

I to jest dobre podejście z Twojej strony, dajesz przykład tym którzy się boją lub uważają że max na nasze drogi to 17" a jak widać kolega na 19" śmiga i nie żałuje swojego wyboru :)

Opublikowano

Bo wszystko zalezy od opony... 255/35 to juz kawalek gumy, przy 235/35 juz by tak nie zachwalal.

Opublikowano

Oj słuszny rozmiar felg do b8 no i wzor rs4 :naughty: Piekna furka oby dubrze służyła... i zapodaj fotki wnętrza i opowiedz jak z jego jakością :mysli:

Opublikowano

Furka kox :good:

Ale 255/19" to pewnie wogole nie jedzie teraz na takich walcach (troche sobie waza)

Ja w kazdym razie odczulem roznice zakladajac 19" chociaz szerokoszc gumy sie nie zmienila (235)

Opublikowano

super... 19" tutaj powinno byc seryjne bo dopiero od tego rozmiaru auto zaczyna wygladac.

ps. przeciez w insigni montuja 19" a nawet 20" ( za doplata w opc ) wiec audi nie powinno byc gorsze ;)

dobry wybor ;)

Opublikowano
  • Autor

I tu Was muszę zaskoczyć wbrew pozorom koło jest lżejsze niż 17" którą miałem

ponieważ te kółeczka są produkowane w firmie Speedline w technologii Flow-forming koło waży 13,5 kg czyli tyle co standardowa 16"

Tylko firma Speedline produkuje koła w tej technologii także uwaga na przyszłość dla kolegów --> jeśli chcecie duże kółko to tylko w tej technologii.

Opublikowano

23254802.th.jpg

Witam,

Od okolo pól roku jestem posiadaczem nowej A4-reczki.

Silnik 2.0 TDI 143KM (jak się skończy gwarancja będzie więcej)

Jeśli chodzi o zmiany to seryjne felgi 17" opona 225/45/17 zastąpiłem 19" na 255/35/19

W planach wymiana na Xenon w światlach przeciwmgielnych 7500K

oraz elementy z pakietu s-line

59484029.th.jpg

89786161.th.jpg

68462892.th.jpg

zgadza sie kolego :good: ja tak samo będe robił :wink4:

jesli chodzi o felgi no to bez urazy, ale wzór troche oklepany, aczkolwiek ładnie sie prezentuje :wink4:

ogólnie ładne autko :cool1:

a mam pytanie kolego qbic piszesz ze chcesz zmienic xenon w przeciwmgielnych na 7500k i czy moglbys zrobic jakies zdjecia co pokolei trzeba robic zeby zrobic tego moda tzn. tak zwanego manuala ?? byłbym wdzięczny bardzo :wink4:

pozdrawiam i zycze bezkolizyjnej jazdy :) bo jakies fatum bylo z B8 swego czasu u nas na forum...

Opublikowano

7500k to troche za duzo, jak masz wsadzac 7500k to lepiej je calkiem wymontuj bo efekt bedzie taki sam. Niebieska ciemnosc i nic wiecej.

Opublikowano
  • Autor

Nie mam kompletnie pojecia jak się za to zabrać wyczytałem ten pomysł w wontku Makkiego na 6 str

tam też są zdjęcia 7500K Makki ma chyba 6000K

Co do wzoru felg przyznam że oklepany ale dla mnie było ważne jakiej jakości koło zakładam i jaka jest jego waga

a nie czy unikalny wzór z chin lub innej manufakturki.

Opublikowano

no popieram Cię w tej kwestii :wink4:

przydałby sie manual zalozenia xenonow w przeciwmgielne z 6000-6500 k

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

No to ja się chętnie podłączę i w razie czego skorzystam z porady montażu xenonu do przeciwmgielnych. Co do felg to mam takie samo zdanie, troszke oklepany wzór, ale na tym autku, w tym rozmiarze i z tą kolorystyką wygląda całkiem miodzio. A jeśli o komfort chodzi to bardzo duze znaczenie ma szerokość opony, więc 235 a 255 na pewno dużo zmienia.

Tak przy okazji, jaką szerokość mają te felgi i czy zmieniałeś coś z ET, inne na felgach ewentualnie dystans, te 19 ki otwór centrujący miały 66,6 mm, czy roztaczałeś. Pytam bo jestem na etapie wyszukiwania felunku i czeka mnie zmina z 17 na większe, mocno myśle o 19 ale mały wybór z centrowaniem 66.6mm, najwięcej jest z poprzednich modeli a te mają 57 mm. Pozdr.

Opublikowano

no no ładny furacz :good: czy kolega czasem nie był w wielkopolsce? takie samo b8 nas dziś brało :hi: ale na zimowym setupie :good: