bediks Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 czym sie objawia niesprawnosc, bo to zdjecie pokazuje jakby test zegarów tyle ze temp oleju lezy ---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- i dlaczego nie widze kontrolek takich jak immo czy check engine jesli to jest zdjecie po zaplonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 No właśnie. Wskaźnik temp. oleju leży... Kontrolek nie ma bo wszystko zadziałało jak należy... Immo ogarnięte i wszystko ok - auto pali normalnie i nie ma żadnych błędów tylko ten nie żywy wskaźnik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 czyli na tescie tez nie dziala?? zwracaj go i nie zapomnij zazadac zwrotu kosztów przesyłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 czyli na tescie tez nie dziala?? zwracaj go i nie zapomnij zazadac zwrotu kosztów przesyłek Na teście nie działa. Jutro odsyłam Auto stoi bez licznika... Jak na złość dziś nie dotarł kabelek do wyciągania pinu immo i jestem w głębokiej d*p** Na allegro też nic nie ma ciekawego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Panowie jak to było... jak mam teraz immo 2, a kupię licznik z immo 3, to będę musiał dopisywać jakieś viny czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 nie ---------- Post dopisany at 10:20 ---------- Poprzedni post napisany at 10:19 ---------- kwestia kodowania w któryms tam kanale miedzy 60 a 65 chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 a co tam mam kodować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 nie---------- Post dopisany at 10:20 ---------- Poprzedni post napisany at 10:19 ---------- kwestia kodowania w któryms tam kanale miedzy 60 a 65 chyba Można prosić o więcej info odnośnie kodowanie immo3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary824 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jeśli dobrze pamiętam to przy zmianie immo2 na immo3 trzeba pastylki w kluczykach wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 ni prawda kajowaty mial immo 2 i wkladal licznik z a6 gdzie bylo immo 3 i nic nie musial robic cos kojarze ze kodowanie 1025 to immo 3 a 1024 to immo 2 transponderow nie trzeba zmieniac bo sa one " przywiazane" do auta a nie licznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 A ten vin można gdzieś wpisać tak dla pewności? W sumie żeby zaznaczyć że to mój licznik Wprowadzenie immo 3 było 05.2000 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 A ten vin można gdzieś wpisać tak dla pewności? W sumie żeby zaznaczyć że to mój licznik Wprowadzenie immo 3 było 05.2000 ? Od 20 tygodnia 2000 roku było immo3. Ale z tego co wiem różnie ludzie mieli Dostałem właśnie kabelek do tacho... idę walczyć z licznikami... Edit: PIN do IMMO ogarnięty. Kabelek fajnie czyta pin i koryguje wskazania licznika. Uruchomiłem swojego Jaegera ale nie wiem ile pochodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 http://img607.imageshack.us/img607/4286/mdmw.jpg' alt='mdmw.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] to jest czujnik cisnienia oleju, tak? obok zaslepka w takim razie skad moj afn bierze temp oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
15lolo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 as;e[ke musisz wkrecis czujnik nowy 20zl max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 as;e[ke musisz wkrecis czujnik nowy 20zl max ale temperature mam, tak samo w 1 kostce obok ecu tan kabelek bialo-niebieski od temp jest, przy licznikach tez jest pin 15, tylko skad on bierze ta temp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 a temp oleju nie rosnie przypadkiem równo z temp płynu?? moze z któregos czujnika cieczy sobie bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 nie zwrocilem uwagi, bo rzadko ten wskaznik dziala bo nie mam jeszcze emula i mi sensor wywal ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The a4 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Z nikad poprostu to sciema jak Ci juz pisalem on dziala bo dostaje jakis impuls a nie wskazanie temperatury Kabel jest gotowy w wiazce kabli juz od samego filtra do licznika Zrob emula i jak Ci pisalem i bedzie git Czemu drazysz temat nikt Ci nie powie konkretnie czemu tak pokazuje jak sam nie wiesz On nie dziala poprostu i tyle U mnie mialem 80 po 5 minutach a nawet 15 pin wypiety byl i skąd bral te 80 ?? Zrob emula powpinaj i sie ciesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 a temp oleju nie rosnie przypadkiem równo z temp płynu?? moze z któregos czujnika cieczy sobie bierze U mnie jak padl czujnik ten przy grodzi to tem szalala a temp oleju nie czyli inne sygnaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Chłopaki robi któryś na handel te emulatory do sensora oleju ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi