devon00 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 panowie mam pytanko jak podlaczyc licznik majac go poza autem zeby sprawdzic jego dzialanie...pod ktore piny w ktorej kostce zapodac zasilanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiekcalibra Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Panowie a jak bym chciał podłączyć te kontrolki od świateł pod fisa to wiem że potrzebuje przekaźnik lub moduł świateł a ma ktoś może rozpiskę jak podłączyć taki przekaźnik/moduł ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SowaBezOka Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 panowie mam pytanko jak podlaczyc licznik majac go poza autem zeby sprawdzic jego dzialanie...pod ktore piny w ktorej kostce zapodac zasilanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Panowie a jak bym chciał podłączyć te kontrolki od świateł pod fisa to wiem że potrzebuje przekaźnik lub moduł świateł a ma ktoś może rozpiskę jak podłączyć taki przekaźnik/moduł ?? Pytaj kolegi MaxsterR. On u siebie to robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiekcalibra Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 oki dzięki poszło pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 jezeli zalozysz licznik z fisem z tego rocznika co masz auto to ten czujnik Ci nie podejdzie musi byc pompka razem z czujnikiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 auto mam z 96 a licznik jest z 97 ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- panowie mam pytanko jak podlaczyc licznik majac go poza autem zeby sprawdzic jego dzialanie...pod ktore piny w ktorej kostce zapodac zasilanie http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRm8TmIZBdUkSGMABfXgwfQfbdZbPO5uOeURycVgboIth4zKWP1rncfma0i identyczny rysunek mam w programie polski vag 2.5 ktory dostalem do kabelka ---------- Post dopisany 25-07-2012 at 00:18 ---------- Poprzedni post napisany 24-07-2012 at 22:44 ---------- taki licznik zakupilem 8D0919034F nie stety te cyferki nie za wiele mi mowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 jezeli stary licznik masz 8d0 919 034 b to raczej nie powinno byc zadnych problemow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 bedzie pasił na 100% bo ja taka sama wymianę z 034 B na 034 F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 jeszcze nie wiem jaki mam u siebie wyjmowalem go juz kilka razy ale jakos nie zwracalem uwagi na numeracje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 vagiem mozesz sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 wchodzac w licznik i odczytac info ze sterownika normalnie? pod wyswietlaczem km mam napisane 8D0 190A co kolwiek to znaczy...jutro sprawdze vagina teraz ogladam mecz Śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 odczytasz vagiem info ze sterownika będzie tam dokładny nr licznika jaki masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 panowie licznik ktory kupilem jest od automata to juz wiecie jak teraz sciagnac wsad ze swojego licznika i wgrac do nowego zeby to wszystko chodzilo jak trzeba ---------- Post dopisany at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ---------- 8D0919034B numer mojego licznika wiec wychodzi z tego ze nie powinno byc problemu z zamianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiekcalibra Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 jak masz licznik też z benzyny to nie musisz zmieniać wsada tylko spisz kodowanie ze swojego licznika i później wpiszesz takie samo do nowego licznika a kodowanie to vag 17-instruments i 07-recode zpisz ten numer ze swojego licznika i później tak samo zapisz go do nowego licznika i nie bedzie juz automata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 dzieki krzysiek za info....panowie na poczatku tego tematu wyczytalem ze kostki w wersji przed liftem sa 2x26 pin a taki wlasnie mam licznik 2x26 pin plus 1x20 do fisa w taki razie zostaje mi tylko rezanie tej kostki z 20 pinami? pozostale beda pasowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiekcalibra Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 powinny pasować jak byś miał licznika z przed lifta a wsadził licznik polifta to byś musiał dorabiać wszystkie a tak to tylko tą od fisa rezasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 no to gitarka tylko teraz zostaje mi pokombinowac z czujnikiem temp oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiekcalibra Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 no właśnie w tym temacie sam narazie siedzę bo ponoć wy możecie go dołożyć i podłączyć a ja mam ponoć zintegrowany z czujnikiem poziomu oleju ale u mnie coś fiksuje i nie wiem jak to ugryźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 z tego co widzialem pod czujnikiem cisnienia oleju mam miejsce na jeden czujnik tylko jest ono zaslepione w to miejsce wstawia sie czujnik temp oleju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi