bediks Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 nie kumam musze chyba zaczac cpac to co wy
arre Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Dlaczego nie? jaka jest roznica we wsadzie jesli skala obrotow ta sama skala predkosci ta sama? ma byc PB i eu i tyle
bediks Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 GB aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- great britain
bronson Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Jak by co to mam graty do emula sensor.ale to pewnie przesylka wiecej wyjdzie niz to warte A jak by to rozkminic zeby w tym emulku oszukac tylko cisnienie i poziom a temp,podpiac w ten sam pin z czujnika 1pin hmm to trza by flaszke wypic i kminic ale chyba sie nie da? sensor jest tylko poziomu i temp. oleju... ten emulator zamienia sygnał analogowy z czujnika temp oleju z chłodnicy oleju (jak kto go oczywiście ma) na sygnał cyfrowy i kompiluje go z sygnałem emulowanym poziomu oleju ja się też przymierzam do złożenia tego emulatora ale na razie brak czasu i kasy...
kaju Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 GB aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- great britain Czyli już wiesz, co ćpiemy :grin: ---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- Daje po nozdrzach, co?!
bediks Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Takie małe ot Ostatnio w pubie kolega mnie w h*ja zrobił bo zawsze ma tabake to mowie daj za***ac a on tam k**wa nasypal soli po orzeszkach myślałem ze mnie z butów wyiebie
Gość cwiara Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 :polew: ---------- Post dopisany at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ---------- Jak by co to mam graty do emula sensor.ale to pewnie przesylka wiecej wyjdzie niz to warte A jak by to rozkminic zeby w tym emulku oszukac tylko cisnienie i poziom a temp,podpiac w ten sam pin z czujnika 1pin hmm to trza by flaszke wypic i kminic ale chyba sie nie da? A jaki tranzystor masz? Taki jak ze schematu czy jakiś zamiennik?
kaju Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Takie małe otOstatnio w pubie kolega mnie w h*ja zrobił bo zawsze ma tabake to mowie daj za***ac a on tam k**wa nasypal soli po orzeszkach myślałem ze mnie z butów wyiebie ja jestem na co dzień spokojny i opanowany, ale za tą sól, to przypierdoliłbym mu piątke wprost proporcjonalnie do ilości nasypanej soli EOT.
kaju Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Bo tak sobie myśle... Tu myślisz, że jakiś nowy towar w mieście się pojawia, aż tu nagle h*j, drogową ciągniesz
bediks Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Było nas tam z 15 gliniarzy i jakbym bójkę wywołał to by się odbilo dalekim echem dla nas wszystkich
kaju Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Było nas tam z 15 gliniarzy i jakbym bójkę wywołał to by się odbilo dalekim echem dla nas wszystkich To kolega za przeproszeniem w mendowni na chleb zarabia? Żona mówi, że manete posłała dopiero dzisiaj, za co przepraszam najmocniej
kaju Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 W takim razie pełen szacunek za to co robisz na co dzień
bediks Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Ważne żeby do po poniedziałku doszła ;-) No tak dlatego pisałem ze jazda cywilnym autem nie robi ma mnie wrażenia dlatego mam 1,6 Jazda na sygnałach po 3 pasmowej jezdni pod prąd to jest życie albo po 3 pasmowym rondzie pod prąd , widok rozjezdzajacych się aut na boki jak morze czerwone nieopisany widok a panika w oczach innych bezcenne ---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- Dzięki kaju a i nie pytajcie mnie czy jest tak jak w filmie drogówka bo mamy oficjalny zakaz komentowania:kox:
kaju Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Ważne żeby do po poniedziałku doszła ;-)No tak dlatego pisałem ze jazda cywilnym autem nie robi ma mnie wrażenia dlatego mam 1,6 Jazda na sygnałach po 3 pasmowej jezdni pod prąd to jest życie albo po 3 pasmowym rondzie pod prąd , widok rozjezdzajacych się aut na boki jak morze czerwone nieopisany widok a panika w oczach innych bezcenne Mam tylko nadzieję, że nie należysz do tych, co za byle drobne przybijają kilka złotych chociaż jak mus, to mus...
xxxSzYbAxxx Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 dobre, juz nie udawaj, boisz sie po prostu kolegow z drogowki
kaju Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Ważne żeby do po poniedziałku doszła ;-)No tak dlatego pisałem ze jazda cywilnym autem nie robi ma mnie wrażenia dlatego mam 1,6 Jazda na sygnałach po 3 pasmowej jezdni pod prąd to jest życie albo po 3 pasmowym rondzie pod prąd , widok rozjezdzajacych się aut na boki jak morze czerwone nieopisany widok a panika w oczach innych bezcenne ---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- Dzięki kaju a i nie pytajcie mnie czy jest tak jak w filmie drogówka bo mamy oficjalny zakaz komentowania Skoro sam zacząłeś ten temat, to już chyba wszystko jasne
bediks Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Jeżdżę w tak zwanym pogotowiu policji w szczecinie czyli głównie interwncje domowe awantury lub publiczne, szczury po bramach, trupy rozboje zabójstwa etc, mandaty w wolnym czasie rzadko kiedy drogowe, normalnych ludzi się za głupoty nie czepiamy bo nawet nie ma na to czasu, poziom przestępczości i chuligaństwa w szczecinie jest bardzo wysoki
kaju Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 bediks, coś dla Ciebie i jeszcze raz szacun za tą robotę w tym chorym kraju ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- Jeżdżę w tak zwanym pogotowiu policji w szczecinie czyli głównie interwncje domowe awantury lub publiczne, szczury po bramach, trupy rozboje zabójstwa etc, mandaty w wolnym czasie rzadko kiedy drogowe, normalnych ludzi się za głupoty nie czepiamy bo nawet nie ma na to czasu, poziom przestępczości i chuligaństwa w szczecinie jest bardzo wysoki Tym bardziej szacun. Szczecin powiadasz... Chyba będziesz w stanie mi bardzo bardzo pomóc, ale to już tylko i wyłącznie PW, bo to grubsza sprawa... już stukam.
bediks Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Nie nie kaju uprzedzam tylko pytania w razie w hehehe:decayed: Nie szyba nie boje się bo nie mam czego ;-) jak dzwonki nad glowa nie dzwonią to jakoś brak podniecenia za kierownica i noga lekka ;-) ---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- Ze 2 razy ktoś tu podał stronę gdzie były podane nr liczników fis które analog cyfra radio pb ropa , proszę o podanie jeszcze raz
Rekomendowane odpowiedzi