kaju Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 a4 1998 ponoc nr brak tylko to foto Za h*ja to nie jest A4. A3 ma taki kształt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 a4 1998 ponoc nr brak tylko to foto Za h*ja to nie jest A4. A3 ma taki kształt. To dopiero byla by rzezba moze bede mial nr tego ustrojstwa jutro to bede wiedzial co i jak z a3 licznik by ktos przeszczepial do a4 a jak to sie ma do immo? chyba ze immo kill przez neta to takie qr** wrozenie z fusow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Jak dla mnie to ustrojstwo z A3 jest, ktoś chce zrobić przeszczep i nie wie na co się pisze, end of story. Same wtyczki nawet mi nie pasują umiejscowieniem do A4, w A4 masz pionowo, a tutaj masz lekko pod kątem osadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Jak dla mnie to ustrojstwo z A3 jest, ktoś chce zrobić przeszczep i nie wie na co się pisze, end of story. Same wtyczki nawet mi nie pasują umiejscowieniem do A4, w A4 masz pionowo, a tutaj masz lekko pod kątem osadzone. Ja mam ten przeszczep zrobic i chce wiedziec w co sie laduje bo jak lipa to odpuszcze ciekawy mnie tylko ze jezeli to blat z a3 to jak i po kiego ktos go do a4 pakowal i co zrobil z immo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Immo zabijasz. Odpuść na starcie, stary, to jest rzeźba jak h*j, nie chodzi mi teraz o kwestie komputerowe, tylko wpasować to do A4 żeby miało ręce i nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 LICZNIK ZEGARY WYŚWIETLACZ AUDI A3 BENZYNA (3117564141) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. podobne nieco niby ---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- Licznik, zegary Audi A3 3D 1.6 98r. części KlemaPL (3118598468) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jest pacjent faktycznie rzezba w h*j ciekawe jak z kosciami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Wie ktos co to za ustrojstwo i czym pin wyciagnac?????ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting a miałem właśnie napisać, że to a3 licznik:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 licznik z a3 w a4 tego chyba jeszcze nie grali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 licznik z a3 w a4 tego chyba jeszcze nie grali Chłopie, zajebałbyś jak Hanka w kartony przy montażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Karol ile idzie kabli z manetki do licznika? Wszystkie 6 jest podłączonych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 licznik z a3 w a4 tego chyba jeszcze nie grali śmierć na miejscu...w ogóle byś tam tego nie upchał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 licznik z a3 w a4 tego chyba jeszcze nie grali śmierć na miejscu...w ogóle byś tam tego nie upchał nie kumasz ten licznik z a3 jest aktualnie w a4 ciekaw jestem jak to ktos obmyslil i jak to gada licznik z a3 w a4 tego chyba jeszcze nie grali Chłopie, zajebałbyś jak Hanka w kartony przy montażu Oj wyl bym zapewne cala sobote anielski orszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysaudi Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 licznik z a3 w porównaniu do a4 ma z boku odciete male zegary od napiecia i oleju ... Popatrzcie sobie na licznik goly / plyte głowna od a4 to zobaczycie ze sa miejsca do odciecia tych zegarkow ... W jaegerze 1/2 fis np w a3 i a4 jest ten sam licznik tylko w a4 ma dodatkowe boki . Od a3 mozna włożyc licznik w obudowe do a4 i bedzie pasował . Kris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 OK, cacy, płyte blatu licznika wkomponujesz w obudowę A4 - super. Ale fizycznie cały licznik z A3 z obudową wsadź do A4 bez rzeźbienia, żeby to miało ręce i nogi i jakiś tam wygląd - uwierz mi, że każdy by jebnął tym licznikiem jak tupolew w brzoze - nierealne do realizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Karol ile idzie kabli z manetki do licznika? Wszystkie 6 jest podłączonych? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Karol ile idzie kabli z manetki do licznika? Wszystkie 6 jest podłączonych? tak Jakie 6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronson Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Nabylem dzisiaj nówke wyswietlacz od gostka z w-wy , przy okazji wizyty w stolicy. Ogólnie mam takie info ze lcdki poszly w góre i mozliwe ze jeszcze pójda w chinach. Jesze ze 3 tygodnie temu można było wyrwać nówke za 150-160 zł, teraz najtaniej jak znalazłem to 175. Jako ze sam po lcdka podjechalem kolo 5 zł opuścił. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Karol ile idzie kabli z manetki do licznika? Wszystkie 6 jest podłączonych? tak Jakie 6? moja manetka ma na kostce 6 pinów tylko pytanie czy wszystkie są wykorzystane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ta od wycieraczek? Wszystkie piny są wykorzystane, ale do licznika idzie tylko reset, góra i dół. Kostki są dwie, jedna od FISa 4 pinowa i 6 pinowa od wycieraczek jest jak dobrze pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronson Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ta od wycieraczek? Wszystkie piny są wykorzystane, ale do licznika idzie tylko reset, góra i dół. Kostki są dwie, jedna od FISa 4 pinowa i 6 pinowa od wycieraczek jest jak dobrze pamiętam. A mi sie zdaje ze wtyczka fis-owa od strony manetki ma 6 zlaczek, 4 do fisa ( w tym masa) i dwa do regulacji prędkości wycieraczek. Przynajmniej tak jest w polifcie Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 23:43 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ---------- Grzesiu na jaką temp ustawiasz lutownicę grotową przy wlutowywniu fisa? Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi