bidzio1 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 To jak mi padnie to się do ciebie zgłosze. Bo hota jeszcze się nie dorobilem. Jesteś w stanie zrobić to od ręki że tak powiem. Bym byśmy się ustawili. I bym przyjechał i już. Czy tak nie bardzo?
Gość cwiara Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 No niestety, bez sprzetu i odrobiny wprawy nie zrobi sie tego. Akurat u Szyby wymienialem fisa i narazie mu swieci poki co kilka miesiecy. ---------- Post dopisany at 15:01 ---------- Poprzedni post napisany at 14:52 ---------- To jak mi padnie to się do ciebie zgłosze. Bo hota jeszcze się nie dorobilem. Jesteś w stanie zrobić to od ręki że tak powiem. Bym byśmy się ustawili. I bym przyjechał i już. Czy tak nie bardzo? Mysle ze tak, chociaz nie lubie jak przy takich pracach ktos mi sie na rece patrzy Ale pomyslimy
grippen Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 A czy musi sie patrzyć na twoje ręce dasz mu kluczyki do swego ałdi i pojedzie na miasto a ty będziesz zgrzewał
bronson Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 A czy musi sie patrzyć na twoje ręce dasz mu kluczyki do swego ałdi i pojedzie na miasto a ty będziesz zgrzewał a tam nie akluczyki da tylko na laski wyśle.... P.S. jak dobrze wyjdzie to w siepniu będę cały tydzień w Breslau garował..
Gość cwiara Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Do swego aldi nie dam kluczy. Juz szyba mne przewiozl moja audi i dzis laczniki stab. musze wymienic. a lekko zuzyte byly. ---------- Post dopisany at 15:29 ---------- Poprzedni post napisany at 15:28 ---------- A czy musi sie patrzyć na twoje ręce dasz mu kluczyki do swego ałdi i pojedzie na miasto a ty będziesz zgrzewał a tam nie akluczyki da tylko na laski wyśle.... P.S. jak dobrze wyjdzie to w siepniu będę cały tydzień w Breslau garował.. No to Piotr bedziem rzadzic
bidzio1 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Wiesz nie tyle co patrzeć na ręce tylko może bym się coś nauczył. ;-)
Gość cwiara Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 i bedzie jak w jednym komencie na allegro. Nie polecam odbioru osobistego , trzezwy nie wrocilem Wysyłane z mojego GT-P5110 za pomocą Tapatalk 2
Piteros1 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 zczytam pin z licznika vdo vagiem czy tam vcds? ma ktos jakos stabilna wersje programu bo mi wyskakuje w waznych momentach wiadomo autoryzacja
Gość cwiara Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 nie ma szans. commander lub vag programmer
Piteros1 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 ale to tylko o program sie rozchodzi ? mogl by mi ktos podeslac ? vag 4.9 pl mam vcds mam...
Gość cwiara Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 niby vag eeprom programmer odpalisz na zwyklym kkl. commandera juz nie. podaj maila to podeśle. ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- poszlo Piotr na maila
Piteros1 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 dziekuje a przyspieszona obsluga ? ;p a moze mi ktos powiedziec po co arre-owi byl potrzebny pin z aktualne licznika skoro ten nowy to vdo i to z niego trzeba sciagnac pin i dograc klucze
Gość cwiara Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 bo do adaptacji nowego licznika potrzeba oba piny. nowym sie logujesz do licznika a stary wpisujesz w kanale 50 w celu przejecia vinu i immo id z ecu silnika
kaju Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Do swego aldi nie dam kluczy. Juz szyba mne przewiozl moja audi i dzis laczniki stab. musze wymienic. a lekko zuzyte byly. ---------- Post dopisany at 15:29 ---------- Poprzedni post napisany at 15:28 ---------- A czy musi sie patrzyć na twoje ręce dasz mu kluczyki do swego ałdi i pojedzie na miasto a ty będziesz zgrzewał a tam nie akluczyki da tylko na laski wyśle.... P.S. jak dobrze wyjdzie to w siepniu będę cały tydzień w Breslau garował.. No to Piotr bedziem rzadzic No to dawaj do OSW na zlot
Piteros1 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 bo nie chce zeby wyszly jaja ze pozmieniam piny podepne nowy licznik i nie wydre pinu i zostane uziemiony ;d czyli zmieniam pinologie podpinam nowy licznik, podlaczam program wyciagam pin, dodaje klucze z nowym pinem i narazie starczy auto odpala potem dodaje pin ze starego licznika i teraz mam aktualny przebieg ? pozniej maneta bla bla
bediks Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 A można zmienić pin w liczniku ? Pytanie po co? Cwiara pw ---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- Oczywiście pytam o licznik z immo 2 bo 3 to po adaptacji vinu i id pin się zmiania na stary to tak
bidzio1 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Panowie da radę coś zrobić z licznikiem z a6 po lifcie? Angielska benzyna. Czy to tylko już raczej na części? Czy zrobił by z tego naszego diesla?
Piteros1 Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 kurde jak mam manetke z sedana a mam avanta to nie podpasuje ? ;/
bediks Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 A jaki masz nr tej manetki od sedana i daj jej foto
Piteros1 Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 4do 953 513 p i 4do 953 503 b sa dwie naklejki pierwszy numer jest po stronie z tempo drugi przelaczniki fis ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
Rekomendowane odpowiedzi