kaju Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 No to ja chociaż nie płakałem ---------- Post dopisany at 08:44 ---------- Poprzedni post napisany at 08:43 ---------- Toć przeca godom, niech poda opis błędu, ale obstawiam, że tak jak piszesz - cały blat na CANie gania i zostaje mu swap pieca z wiąchą, albo zmiana blatu.
bediks Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 No zalezy kto ile ma postów ustawionych na stronie no ja mam dopiero 370 stron Kaju a tam od razu wieniec , wpadłeś pewnie na plecy , płuca się zapadły na moment i dlatego oddechu pewnie nie mogłeś złapać , do śmierci jeszcze daleko bylo, nawet pewnie kosy z pochwy nie wyjęła jak to zobaczyła tylko się zaśmiała co za sierota
xxxSzYbAxxx Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 No to ja chociaż nie płakałem ---------- Post dopisany at 08:44 ---------- Poprzedni post napisany at 08:43 ---------- Toć przeca godom, niech poda opis błędu, ale obstawiam, że tak jak piszesz - cały blat na CANie gania i zostaje mu swap pieca z wiąchą, albo zmiana blatu. 11 lat miałem jak zegar na CANie to na bank z automatu
kaju Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 No zalezy kto ile ma postów ustawionych na stronie no ja mam dopiero 370 stron Kaju a tam od razu wieniec , wpadłeś pewnie na plecy , płuca się zapadły na moment i dlatego oddechu pewnie nie mogłeś złapać , do śmierci jeszcze daleko bylo, nawet pewnie kosy z pochwy nie wyjęła jak to zobaczyła tylko się zaśmiała co za sierota Oooo to to to to
grippen Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Mnie tylko cieszy że wszystko chodzi oprócz oleju i migającego immo i lekko migającego Air Bag ale jak się wkurwie to wyciągne go dzisiaj i albo go wyśle komuś z forum żeby zaradził temu lub wylutuje diody i w miejscu wstawię żaróweczkę. A żebym wiedział z jakiego to samochodu jest na pewno z anglika i benzyny
xxxSzYbAxxx Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 No zalezy kto ile ma postów ustawionych na stronie no ja mam dopiero 370 stron Kaju a tam od razu wieniec , wpadłeś pewnie na plecy , płuca się zapadły na moment i dlatego oddechu pewnie nie mogłeś złapać , do śmierci jeszcze daleko bylo, nawet pewnie kosy z pochwy nie wyjęła jak to zobaczyła tylko się zaśmiała co za sierota i zacytowała słynnego kolege - zajebał jak hanka w kartony... :grin:
kaju Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 słynnego kolege - zajebał jak hanka w kartony... :grin: Którego? dobrze, że nie było Anielski orszak niech Twą duszę niesie
grippen Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 szyba bo ty też masz starego kondona jak sobie poradziłeś z kontrolką świec żarowych bo mam na osobnych kablach żarówke dawałeś przez mały przekaźnik czy jak bo ja mam przez przekaźnik dany
xxxSzYbAxxx Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 szyba bo ty też masz starego kondona jak sobie poradziłeś z kontrolką świec żarowych bo mam na osobnych kablach żarówke dawałeś przez mały przekaźnik czy jak bo ja mam przez przekaźnik dany dałem normalnie po drutach i działa, żadnych przekaźników niczego, z air bagiem sobie nie poradziłem to wyrzuciłem na osobnym drucie poza licznik żeby mieć świadomość czy pali sie błąd poduchy czy nie... ale ze świecami żarowymi nic nie robiłem, podpiąłem i działało... tak wiem dziwne, ale ten samochód cały jest dziwny
kaju Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 szyba bo ty też masz starego kondona jak sobie poradziłeś z kontrolką świec żarowych bo mam na osobnych kablach żarówke dawałeś przez mały przekaźnik czy jak bo ja mam przez przekaźnik dany Nie nie, on mi coś tłumaczył, że pociągnął druta przy turturce przyczłapnika od bulgotnicy i mu bangla
xxxSzYbAxxx Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 szyba bo ty też masz starego kondona jak sobie poradziłeś z kontrolką świec żarowych bo mam na osobnych kablach żarówke dawałeś przez mały przekaźnik czy jak bo ja mam przez przekaźnik dany Nie nie, on mi coś tłumaczył, że pociągnął druta przy turturce przyczłapnika od bulgotnicy i mu bangla ooo ooo o tak właśnie.. potem jak wszystko złożyłem i przekręciłem kluczyk w stacyjce odpalił sie dwukasetowy odkurzacz z napędem atomowym do spawania firan i działa do dzisiaj...
kaju Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 szyba bo ty też masz starego kondona jak sobie poradziłeś z kontrolką świec żarowych bo mam na osobnych kablach żarówke dawałeś przez mały przekaźnik czy jak bo ja mam przez przekaźnik dany Nie nie, on mi coś tłumaczył, że pociągnął druta przy turturce przyczłapnika od bulgotnicy i mu bangla ooo ooo o tak właśnie.. potem jak wszystko złożyłem i przekręciłem kluczyk w stacyjce odpalił sie dwukasetowy odkurzacz z napędem atomowym do spawania firan i działa do dzisiaj... A tłok zagląda przez komin do kabiny mówiąc "Panie ujm z gazu bo nie ujebiem" i mruga lewa żarówka prawego kierunkowskazu
Gość cwiara Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 A mnie leb napier... i musze siedziec na tym szkoleniu :/
xxxSzYbAxxx Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 szyba bo ty też masz starego kondona jak sobie poradziłeś z kontrolką świec żarowych bo mam na osobnych kablach żarówke dawałeś przez mały przekaźnik czy jak bo ja mam przez przekaźnik dany Nie nie, on mi coś tłumaczył, że pociągnął druta przy turturce przyczłapnika od bulgotnicy i mu bangla ooo ooo o tak właśnie.. potem jak wszystko złożyłem i przekręciłem kluczyk w stacyjce odpalił sie dwukasetowy odkurzacz z napędem atomowym do spawania firan i działa do dzisiaj... A tłok zagląda przez komin do kabiny mówiąc "Panie ujm z gazu bo nie ujebiem" i mruga lewa żarówka prawego kierunkowskazu jednak aż tak dobrego towaru nie mam... Karol Ty miałeś tą zmieniarkę cyfrową u siebie w aucie czy mi sie popindoliło
xxxSzYbAxxx Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 czy to w ogóle ma racje bytu? empedraj się odpala przez to jak do radia podepniesz? jak z komunikatami na fisie to wygląda?
kaju Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Wyświetla Ci to samo, co zmieniarka, ma to prawo bytu jak najbardziej. empedraje czyta na głos, nie sylabuje, fajna alternatywa do ciągłej zmiany płyt i wkurwianie się, że tyle miejsca zajmuje. Zapinasz eSDeka z folderami ponumerowanymi, wrzucasz prawie stuffke do jednego i jest SI. Jedyny mankament to taki, że sam musisz sobie pamiętać w którym folderze jaką muzę masz. A tak - nie miałem do niego pretensji o nic
grippen Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 ?????? to może usunę ten przekaźnik zawsze to będzie 0,10 kg mniej w aucie to gdzie podpiąłeś te dwa kabelki od tych świec bo z tego co pamiętam podpina się tylko jeden do wtyczki niebieskiej na pin 13 czy tylko jeden podpinałeś kabelek ???
bediks Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Karol a jak leciales to o brzozę nie zachaczyles przypadkiem
xxxSzYbAxxx Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 jeden masa drugi do pinu mój punkt masowy w samochodzie wygląda jakby ktoś w instalacji zaizolował jabłko
Rekomendowane odpowiedzi