Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
to jaki teraz licznik masz??

Licznik od a6, najnowszy z najnowszych ostatni wypust numery od 4Z7.. :wink:

Działa aż miło, obrotomierz działa, alladyn nie wyskakuje, emulator sensora oleju ogarniety, sensor umilkł, :decayed: miska musiała poczekac bo dopiero co olej zmienilem, wiec trzeba było cos zaradzić...

No dobra pany miłego wieczoru, trza spadać i lać Jacka... :wink:

Btw. Mamy z Grzesiem nowa metodę ładowania/pakowania wsadów... :grin:

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to grzebnij jeszcze w skali prędkościomierza :grin:

Opublikowano

Spoko, nie ma problemu, dopracujemy system w Afrodycie wrocławskiej.. :grin:

---------- Post dopisany at 01:52 ---------- Poprzedni post napisany at 01:51 ----------

Eot.

Opublikowano

Dobra, skoro jest licznik full fis to trzeba teraz wyrezać tempomat w benzynie, jakieś sugestie? na mój łeb powinno być tak samo jak w przypadku tdi :eusathink:

Opublikowano

Ktoś juz tu pisał ze przy sterowanej elektrycznie przepustnicy wystarczy sama manetka jak w traktorze, a napewno taka przepustnice masz :wink:

Opublikowano

Ja robilem tempu w 1.8T apu i super sprawa na autostradzie... laska trzyma kiere a Ty sobie kimasz :polew:

Wiec Pucek do zrobienia u CIebie bez problemu o ile masz auto z podpisu :decayed:

Opublikowano

a mi manetka leży a nie ma czasu zamontować tego "ustrojstwa":facepalm:

Opublikowano
Ja robilem tempu w 1.8T apu i super sprawa na autostradzie... laska trzyma kiere a Ty sobie kimasz :polew:

Wiec Pucek do zrobienia u CIebie bez problemu o ile masz auto z podpisu :decayed:

Noo. Tempo za***ista sprawa :) dzis sie sprawdzil. 6 godz. z Wejherowa do Wroclawia. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

no to muszę się zdobyć, aby to jakoś ogarnąć:whistling::decayed:

Opublikowano

Wiem chłopy że u mnie to pryszcz i że mam elektroniczną przepustnicę, tylko wolę na 100% wiedzieć że stosując się do instrukcji dieslowskiej wszystko zadziała i nie narobię szkód :decayed:

Opublikowano

z tego co pamietam jakos inaczej we wtyczkach jest... ja znalazlem chyba z 3 rozne rozpiski i ktoras sie zgadzala i dziala :decayed:

Opublikowano

Noo. Tempo za***ista sprawa :) dzis sie sprawdzil. 6 godz. z Wejherowa do Wroclawia. :)

Prułeś A1 i przez Bydgoszcz Wrześnię Jarocin???

czy masz jakąś lepszą trase nad morze??

Opublikowano
z tego co pamietam jakos inaczej we wtyczkach jest... ja znalazlem chyba z 3 rozne rozpiski i ktoras sie zgadzala i dziala :decayed:

I pewnie już nie masz tych rozpisek...:facepalm::whistling:

Opublikowano

kurde gdzies je ostatnio widzialem przypomnij mi jutro kolo 18 to poszukam :decayed:

Opublikowano

Prułeś A1 i przez Bydgoszcz Wrześnię Jarocin???

czy masz jakąś lepszą trase nad morze??

A1 do Torunia , pozniej na Inowroclaw, Konin, Kalisz , Ostrow wlkp, Olesnica ,Wro.

To droga powrotna.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

quote_icon.png Zamieszczone przez GoBo viewpost-right.png

Panowie większość z Was ma diesle z tego co widzę. Czy do 1.8 benzynka też taki tempomacik można zamontować ???

Oczywiscie ze mozna.Wszystko jest tak samo tylko kabelek zasilajacy nie bierzesz z kostki pomaranczowej tylko z brazowej i podpinasz sie pod czarno-czerwony kabelek i wszystko musi smigac

Na Twoim miejscu, sciagnal bym oslone komputera i zobaczyl jakie masz kostki, jesli masz bialą z duża ilościa pinow jak w poliftach tdi to powinno pasowac.

---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ----------

Przeczytalem kilkanascie stron o tempoacie na forum passata, chlopaki pisza tak jak wyzej, ze tylko taka roznica jest w PB.

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------

Tempomat

Opublikowano

Dzięki, muszę rozeznać temat i kupić graty :wink:

Opublikowano

bediks, dzisiaj jak działasz z tym FISem to dzwoń do mnie 884998276 przez telefon Cie pokieruje, tutaj mogę teraz jakiś czas nie zaglądac - problemy rodzinne.

Opublikowano

Spoko bez stresu dam rade, najważniejsze żebym dzisiaj auto odpalił tylko to dzisiaj zrobię bo jeden cymbal zawalił i kostki mi od fisa nie przyszły, jak masz nawet częściowo ten tutek to wyślij mi go ja [email protected] , ogarne sobie rozpiski linie, zresztą chlopaki tu też jeszcze są to pomogąa wrazie co, wiadomo rodzina najwazniejsza :hi: