tauron Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Nadszedł czas i na mnie było trochę czasu to i fotki mogłem zrobić , a więc Moja paliwożerna kochanka : Autko z 1995roku, pełne wyposażenie, elektryczne , skóra itp. silnik 1.8 t . Quattro felgi 18'' oponki 225x40 postaram się dodać zdjęcia ale nie wiem czy mi się to uda. dzisiejsze zdjęcia wnętrza tak jak obiecałem : nie zbyt wyrazne ale są
Armi Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ładna jest ale przedni zderzak z siatexem
adrianus Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 pomaluj jeszcze jedynie progi pod kolor, bo nie pasuja do pomalowanych listwach na zderzakach, poza tym to silnik git, naped mega gicior i odpowiednia felga. caly zestaw :good: gratulowac
tauron Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2009 srodek wrzuce jak bede mial troche czasu , a co do reszty narazie jest w takim stanie jak ja nabyłem , z pewnoscia sie zmieni. :>
Armi Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 srodek wrzuce jak bede mial troche czasu , a co do reszty narazie jest w takim stanie jak ja nabyłem , z pewnoscia sie zmieni. :> napędu to Ci zazdroszczę
tauron Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2009 heh zobacze zima jak się prowadzi jeszcze nie miałem okazji. ale z pewnością będzie fajnie.
street23player Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 bardzo ładna jak na ten wiek zmiany odmłodziły autko felga pasuje idealnie jedno zastrzeżenie tylny zderzak lub lampa jest kiepsko spasowana może to kwestia regulacji warto by to poprawić. Zapodaj więcej fotek zwłaszcza w środku życzę więcej tak pozytywnych zmian, pozdrawiam :>
tauron Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2009 . bardzo ładna jak na ten wiek zmiany odmłodziły autko felga pasuje idealnie jedno zastrzeżenie tylny zderzak lub lampa jest kiepsko spasowana może to kwestia regulacji warto by to poprawić. Zapodaj więcej fotek zwłaszcza w środku życzę więcej tak pozytywnych zmian, pozdrawiam :> dzięki , fakt jest taki że dopiero zauważyłem ten mankamencik dopiero teraz ( z tą klapą tylną) , ma kilka jeszcze innych niedociągnięć które trzeba zlikwidować ale to powoli po kolei dojdziemy, a fotki będą tylko czasu teraz mało ,[br]Dopisany: 25 Sierpień 2009, 18:57_________________________________________________ a to dzisiejszy wyczyn , trochę się przy tym pomęczyłem ale jak dla mnie to warto było ; tak wyglądały przed: a tak wyglądają po , zdjęcie nie oddaje tego efektu co widok na żywo ale jest ok będzie trochę czasu to zapodam dokładniejsze foty
Skyliner89 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Prawie jak S4 :> . Ciekawa Audiczka z ciekawym kolorem i fajnymi felgami. Zazwyczaj S4 miały taki kolor .
topor Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 nogaro blue;) ładna tylko kolo opatrzone;)
PABLO Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 nogaro blue;) ładna tylko kolo opatrzone;) Kolorek A fele tak jak mówisz "opatrzone" ale prezentuje się
tauron Opublikowano 1 Września 2009 Autor Opublikowano 1 Września 2009 opatrzone , pewnie są bo już wiele autek widziałem z takimi samymi , ale jezdzic trzeba na takich jakie są .
Armi Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 opatrzone , pewnie są bo już wiele autek widziałem z takimi samymi , ale jezdzic trzeba na takich jakie są . Zależy gdzie. Dla mnie ta felga jest
tauron Opublikowano 1 Września 2009 Autor Opublikowano 1 Września 2009 Siata w zderzaku niestety taka juz była i co mam z tym zrobic ???
Gobi Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Jak co zrobić ?! - Zbierać PLN'y i zmieniać na zderzaczek z s4 A co do woziku - znasz moje zdanie
PARAF Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Pod maską - bliźniak Napęd - bliźniak Kolor - rzecz gustu Fele - O KUTFA!!! Bezawaryjności & szrokości...
grzes1150 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 A czemu progi nie w kolorze??? Miała dzwona przodem? bo widze lewy błotni z otworami na listwe z pierwszelo lifta 97-99 Reszta bardzo fajna 1,8T + Quattro to fajna zabawka No i ten niebieski kolor
Rekomendowane odpowiedzi