Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY PILSKIE - najbliższy:28.07.2013 r. - start 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet babcie i dziadka, :decayed:

Opublikowano

ale taki spot to odpoczynek i relaks :naughty:[br]Dopisany: 30 Październik 2009, 17:35_________________________________________________no i całą rodziną można wziąć :)

popieram kolega ma racje

Marcys babcie i dziadka tez możesz wziąć będziemy mieli najstarszych członków spata na forum :decayed:

pozdrawiam

Opublikowano

babci i dziadkowi ósmy nie pasuje, wpadną na następny, ale ja będe, a jak z Wami kto będzie.

Opublikowano

no przecież ze ja będę

Opublikowano

:hi:

Póki co zadeklarowały się 4 osoby, szaleństwo :kox: Kto jeszcze będzie?? :good:

monti

Opublikowano

Ja sie pisze :)

W końcu sie wybiore na pierwszego spota. Mam nadzieje ze tym razem juz nic nie przeszkodzi.

Przypomnijcie tylko o ktorej i gdzie dokladnie.

Opublikowano

zajechałbym także, ale wcześniej muszę ako podmienić na nowe bo znów jak padnie to zadyszki dostaniecie.. :polew:

niełam się Cilek kable w bagażniku mam

Spokojnie chłopaki dziś właśnie powędrowała pod mache śliczna żelówka Varty

więc teraz to nawet jak mi gnojówki zabrakinie to na rozruszniku do chaty dojade.. :polew:

więc do zobaczenia :hi:

Opublikowano

Ja sie pisze :)

W końcu sie wybiore na pierwszego spota. Mam nadzieje ze tym razem juz nic nie przeszkodzi.

Przypomnijcie tylko o ktorej i gdzie dokladnie.

Paweł, w pierwszym poście masz datę i godzinę :) Dla przypomnienia - tym razem niedziela, 08.11.2009 r. start 17:00 parking przy Kauflandzie, później prawdopodobnie Bar Bieszczadzki (w zależności od pogody i chęci).

:hi: monti

Opublikowano

ósmy się zbliża a tu ciszaaaaaaaaaa :gwizdanie:

Opublikowano

jak cisza, 6 osób bedzie na bank :cool1:

:hi: monti

Opublikowano

:hi: Witam Wszystkich :cool1:

Ja także się piszę na tą ustawkę heh :kox:

Pozdrawiam i do zobaczyska :naughty:

Opublikowano

no widzę że coraz większa ekipa się zbiera :naughty:

Opublikowano

mam nadzieje że będzie chociaż tyle ludzi co sie deklaruje

oby nie mniej

pozdrawiam[br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 23:09_________________________________________________jak tam panowie gotowi wszyscy na 17

Opublikowano

no czekam na relację ze spota :naughty:

Opublikowano

dzięki panowie i panie za spotkanie

pozdrawiam

Opublikowano

marcyś też dziękuje za spotkanko, i do następnego, mam nadzieje że razem z POZNANIEM :hi:Madas popilotuj przyjazd do PIŁY :naughty:[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 21:37_________________________________________________rozmawiałem z Montim, wstępnie 6.12.2009 na godz. 14tą. :good:

Opublikowano

Ja Także dziękuje za SPOT-kanko :) Pozdro 4ALL

Opublikowano

Bardzo proszę.

Spota zaczęliśmy tradycyjnie pod Kauflandem. Pomarzliśmy trochę w oczekiwaniu na osoby, które się zapowiedziały, ale niestety nie pojawiły. Zatem w składzie Leszek, Hubi, Marcyś i Pani przyszła Marcysiowa, Gustaff, Młody i Monti, ruszyliśmy do Bieszczadzkiego. Tu kawka, herbatka, foty i pogadanki. Lokal niestety niedogrzany - mam nadzieję, że następnym razem w kominku będzie napalone :gwizdanie: Ogólnie bardzo miłe niedzielne późne popołudnie.

Za dwa tygodnie ślub Marcysia, więc jedziemy do Szczecinka - uroczystość 21.11.2009 godz. 15:30. Swój wyjazd do tej pory zadeklarowały 3 osoby - Hubi, Lechu i moja skromna osoba. Czekamy na kolejnych chętnych.

Doszły mnie słuchy, że Poznaniacy chcą nam zrobić prezent na Mikołajki i przybyć do Piły. Mam nadzieje, że środowisko pilskie dostrzeże szczególne okoliczności i liczniej stawi się na następnego spota czyli wstępnie 06.12.2009 r. na godzinę 14:00.

Pozdrawiam, monti

Opublikowano

Bardzo proszę.

Spota zaczęliśmy tradycyjnie pod Kauflandem. Pomarzliśmy trochę w oczekiwaniu na osoby, które się zapowiedziały, ale niestety nie pojawiły. Zatem w składzie Leszek, Hubi, Marcyś i Pani przyszła Marcysiowa, Gustaff, Młody i Monti, ruszyliśmy do Bieszczadzkiego. Tu kawka, herbatka, foty i pogadanki. Lokal niestety niedogrzany - mam nadzieję, że następnym razem w kominku będzie napalone :gwizdanie: Ogólnie bardzo miłe niedzielne późne popołudnie.

Za dwa tygodnie ślub Marcysia, więc jedziemy do Szczecinka - uroczystość 21.11.2009 po 15:00. Swój wyjazd do tej pory zadeklarowały 3 osoby - Hubi, Lechu i moja skromna osoba. Czekamy na kolejnych chętnych.

Doszły mnie słuchy, że Poznaniacy chcą nam zrobić prezent na Mikołajki i przybyć do Piły. Mam nadzieje, że środowisko pilskie dostrzeże szczególne okoliczności i liczniej stawi się na następnego spota czyli wstępnie 06.12.2009 r. na godzinę 14:00.

Pozdrawiam, monti

15:30 :kox:[br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 20:42_________________________________________________żyje tu ktoś :gwizdanie:
Opublikowano

no właśnie co tak cichutko w Pilskim wątku :gwizdanie: