marcys Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 walnij sobie szklaneczke łycha + cola
Gość Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 walnij sobie szklaneczke łycha + cola marcys, na jakiekolwiek łychopodobne świństwa nie mogę dzisiaj patrzeć, było grubo wczoraj
marcys Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 picie w tygodniu jeszcze powiedz że jesteś w pracy[br]Dopisany: 02 Październik 2009, 12:28_________________________________________________spot w tym samym miejscu,jak będzie zimno to wpadamy do montiego na chatę zapraszam wszystkich,zaprosiłbym was do mnie ale daleko mieszkam [br]Dopisany: 02 Październik 2009, 12:31_________________________________________________a żeby było weselej to może Poznań wpadnie
Madas Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 ja 9 jadę do Miastka więc zahaczę o Piłę ale pewnie sam na spocie będę ....... bo jadę w południe a nawet rano
marcys Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 ja 9 jadę do Miastka więc zahaczę o Piłę ale pewnie sam na spocie będę ....... bo jadę w południe a nawet rano Piłę i........................
Madas Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 wiadomo że przez Szczecinek musimy jechać bo innej drogi chyba nie ma
marcys Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 wiadomo że przez Szczecinek musimy jechać bo innej drogi chyba nie ma no tak i ....................
marcys Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 :drunk: [br]Dopisany: 02 Październik 2009, 14:22_________________________________________________whyski + cola
Madas Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 kojo się znajdzie ja do mamy muszę
Gość Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Oj spocik to chyba 9.10 zrobimy pod tesco (wykorzystamy fontannę ) jak nie przestanie piździć, albo pod innym dachem. Marcys, daj żyć z tymi łiskaczami, nie mogę tego czytać A co do pracy - jasne, że w robocie siedzę. Jak się podniosłem rano z wyra miałem bombkę jeszcze, ale klient przyjeżdżał do biura, więc nie było wyjścia. Jakoś przetrwałem :gwizdanie: Nie wiem tylko co sobie myśleli klienci, wchodząc do biura, bo piłem z kumplem, z którym razem w tym biurze siedzę, więc powietrze z pewnością było naprocentowane
Hubi24v Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Witam Monti To czerwone Podświetlenie jest OK gorzej gdybym miał tak jak Leszek Full-blue wtedy to musiałbym użyć magicznej izolacyjnej (bo inaczej bym nie wyrobił) hehe P.S.Dzięks za pocieszenie w sprawie radyja jednak w Klubowiczach Siła Jeśli chodzi o spota tego 09.10. to niestety mam służbę 24h i nie wydam z moją obecnością tak wiec miłej zabawy w TESCO & Pozdro 4ALL
Gość Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Widze ze kilku osob nie bedzie. Moze przestawimy spota na 16.09?? Moze to bedzie lepszy termin?? Dajcie znac. pzdr, monti
marcys Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 mnie też nie będzie 9 ale 16 było by
Hubi24v Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Jestem tak jak Marcys za 16
Gość Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 OK, zmieniam na 16.10. Mam nadzieję, że reszcie ekipy też będzie pasować. monti
Alina Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Alina - rzeźbiłaś coś z rozrządem? Witajcie!! Jeszcze nie grzebałam w Audiczce-pojawiły się inne pilne wydatki, ale w tym miesiącu na pewno się za nią weźmiemy Miłego wieczoru Panowie
marcys Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 zostały mi nowe odboje na amory na tył do b6 moge oddać[br]Dopisany: 03 Październik 2009, 22:13_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi