Gość -makaveli- Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Witam startujemy z zapisami na X Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska Zapraszamy info: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0
qiuz Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Witam Czy jest ktoś w stanie zrobić w moim A4 pełny FIS ?
Gość Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Nakieruję Cię tylko. W Pile na terenie byłego WOSu (ul. Podchorążych) jest magik, który być może mógłby to zrobić. Siedzi w grupie VAG, więc B5 też pewnie ogarnie. Niestety, ani telefonu ani dokładnego adresu nie znam - pytaj kolegę Cinka z naszej pilskiej ekipy. Pozdro monti
Pepin Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 pozdrowienia dla srebrnej B6 Avant z podkładkami upolowanej chyba w piątek lub czwartek w okolicach ul. Polskiej numery PP .....
Pepin Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 to chyba będę ja czy nie? auto było zaparkowane ?
Tomson Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Na bułgarskiej koło MANa parkuję, tam mogłem jedynie przejeżdżać
bosmaneq Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 WitamCzy jest ktoś w stanie zrobić w moim A4 pełny FIS ? ja już koledze pomogę monti mówisz, że na terenie PWSZu jest jakiś magik grupy VAG?hehe 3lata juz tu jestem i jeszcze nic takiego nie slyszałem.. ale to może mnie miałeś na myśli? właśnie odkrywam swoje nowe talenty kumplowi w audi s4 2002r montowałem manetke i odblokowałem fisa tydzień temu i zadowolony jak bąk
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 miałem na myśli kogoś innego, ale dobrze że opanowałeś temat Ciepło się robi. Może jakiś spot z grylowaniem? Pzdr, monti
Tomson Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 no ja jak najbardziej za spotem chyba, że termin wyjątkowo nie przypasuje i będę w Poznaniu albo coś
Tomson Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 możemy wbić na lotnisko, bo tam teraz na weekendy otwarte można upalać
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Taaa upalać... Ja mam prawdopodobnie upalonego kompa w aucie. Do tej pory świrował tylko z temperaturą cieczy. Ale to co odpierd... wczoraj, kompletnie mnie zaskoczyło. Choinka na licznikach. Wywalanie na czerwono poszczególnych czujników. A na koniec najlepsze - silnik chodzi bez kluczyka w stacyjce. Cuda na kiju. Misja na najbliższy tydzień - naprawa kompa. Pzdr monti
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ruszamy z nową ofertą X Ogólnopolskiego Zlotu Letniego Zapraszamy info w wątku zlotowym : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0
Tomson Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 jak tam Monti ogarnąłeś kompa? :gwizdanie:
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 A w życi, tfu, w życiu. Szukam drugiego licznika VDO. Ciężko coś znaleźć Co za gówno. pzdr monti
dee_jay_maniek Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Siemka Pilanie :> Szukam kogoś z vagiem, kto sie podepnie do autka i zrobi kodowanie Klimatronica, bo mój kabelek sie łączy praktycznie ze wszystkim prócz klimą. Z każdą próbą odczytu danych pojawiają się jakieś gwiazdki i wyskskuje błąd komnikacji Stawiam browarka za pomoc Edit OK ogarnąłem temat. dzieki koledze http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=5997.0
Tomson Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 2 dzień wakacji w Pile fura schowana na podwórku za 2 metrowym płotem
dee_jay_maniek Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 a ta dziura pod klamką to od czego? Ślad po kuli? wleźli po to by uszkodzić czy cos skradli?
Rekomendowane odpowiedzi