guziczek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 no może akurat końcem grudnia będę w lublinie, więc gdybyś mi podał jakiś adres pod którym mógłbym się zorientować co i jak to było by milo
zieluch Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Panowie ja miałem docinany klimatornik w bydgoszczy i zmontowane tak jak tutaj na tych zdjęciach i nie polecam zdecydowanie warto dołożyć pare stówek i zamontować noralnie tak jakjest w ori.
ctv Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 no może akurat końcem grudnia będę w lublinie, więc gdybyś mi podał jakiś adres pod którym mógłbym się zorientować co i jak to było by milo dożynkowa 44
guziczek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 dożynkowa 44 dziekuje bardzo - postaram sie odwiedzić :>
akjam Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Panowie ja miałem docinany klimatornik w bydgoszczy i zmontowane tak jak tutaj na tych zdjęciach i nie polecam zdecydowanie warto dołożyć pare stówek i zamontować noralnie tak jakjest w ori. Jestem tego samego zdania! Jak coś zrobić to tak żeby miało ręcę i nogi! Wcześniej myślałem, że nie ma to znaczenia i byłem innego zdania ale jak się przyjrzałem na żywo na oba wykonania to jednak stwierdzam, że ORI to ORI. A czy dokładamy wiele więcej? Raczej nie bo przecież sprzedajemy też panel klimatronika, który posiadamy a kupujemy inny (pod RNS-E) więc prawie się to wyrównuje.
retrikal Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 raczej nie bo przecież sprzedajemy też panel klimatronika, to załatw mi kupca na mój!!!!!! :polew:
Leman Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 ja jestem zupełnie innego zadania - miałem lekko szlifowany klimatronik i wyszło bardzo dobrze- trzeba to zrobić z głową nie warto dopłacać
akjam Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 ja jestem zupełnie innego zadania - miałem lekko szlifowany klimatronik i wyszło bardzo dobrze- trzeba to zrobić z głową nie warto dopłacać I znowu będzie kilka różnych wypowiedzi... :gwizdanie: No pewnie zależy też od tego jak i kto Ci to robił? Ale co ORI to ORI i z tym się raczej nie dyskutuje. KONIEC OT.
zieluch Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 ja jestem zupełnie innego zadania - miałem lekko szlifowany klimatronik i wyszło bardzo dobrze- trzeba to zrobić z głową nie warto dopłacać Spróbuj wyjąc RNS i zobacz jak te klimatronic jest zamontowany, na biały klej montażowy porażka
Leman Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 u mnie wyglada dobrze - wyrazilem tylko swoje zdanie mam prawie ori i mnie sie podoba jaki klej ??
retrikal Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 jeśli prawie nie robi Ci różnicy to ok ja tam włożyłem ori i nie dyskutowałem :naughty:
akjam Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Ja co prawda szukałem długo ORI panela pod RNSE ale znalazłem i już czeka na montaż... P.S. PRAWIE robi wielką różnicę... :gwizdanie:
Leman Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 echh.. widze że jak nawet nie ma śladu rezania ori to ori ... :kox:
rem1k Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 w bydgoszczy zakładałem ori. miałem b7 z klimatronik + symfonia ze zmieniarką i nic nie rezali. wyciągneli radio ze zmieniarką i wsadzili navi i tyle. wygląda elegancko. uważam że to jest dobra opcja. nie jestem w stanie powiedzieć jakby to wyglądało gdyby była jakaś inna wersja i musieliby rezać. zresztą na wyświetlaczu radia i tak miałem już 3 pasy w poprzek które nie wyświetlały zawartości... - w ciągu dwóch zim mi się tak zrobiło ps jakby co mam do opchnięcia symfonie (bez trzech pasów) ze zmieniarką :gwizdanie: :>
pilzbero Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 witam, mam takie pytanie. czy jak nie mam pełnego fis'a to mogę wstawić sobie navi czy muszę najpierw wstawić pełen fis?
wypsiu Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Co o tym sądzicie pytam bo jestem zielony w tych sprawach http://www.import-electronique.fr/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_query=audi&submit_search=Rechercher
Stichy Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Kiedys czytalem tutaj na forum ze mozna zmienic sam przod klimatronika z 1din na 2din czy to prawda? A tak nawiasem to sam sie zastanawiam nad wymiana ale najpierw musze pchnac tomtoma 730 bo mi nie bedzie juz potrzebny
leone1988 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 wiecie może gdzie montują rns'a do b7 w trójmieście. Gdzie warto jechać?. Najlepiej żeby montaż był kompletny z częściami i nawigacja. żebym sie o nic nie musiał martwić bo sam nie chce sie za to brać jesli chodzi o sprawy elektryczne bo jestem troche zielony. Kogo polecacie???
Rekomendowane odpowiedzi