cajun Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Obejrzyjcie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 moze spota by kiedy zrobił w Starachowicach jak bede jeszcze w tamtych okolicach daj znać kiedy będziesz to coś się wymyśli większegowłaśnie Panowie może na przywitanie lata zrobimy większy spot razem z chłopakami z kilecl i okolic?? gdzieś w środku drogi? zwołami Gripa i resztę ze świętokrzyskiego??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 w pierwszym tyg Kwietnia pewno bede az musi do świąt jak by co to dam cyne dokładniej co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Dudi złapałeś trochę śniegu w sobotę rano?? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 O Dobre. Na rejowie w Skarżysku Albo na ŚW. Krzyż ? I więcej Ludzi zgarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Kiedy strzelanie jest planowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 dobry Panie Michale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Gdzie dzis spot ? Da grasso czy u prezesa pod blokiem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 q..wa ja w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Kiedy strzelanie jest planowane ? 9 kwiecień sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 a z czego strzelacie ?:-)[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 17:08_________________________________________________jak bedziecie w da grasso to podjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Cajun :good: to mi się podoba sztybjka reakcja- będziesz zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 a z czego strzelacie ?:-)[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 17:08_________________________________________________jak bedziecie w da grasso to podjade Strzelamy z broni ostrej - szkolenie jest 9 kwietnia, piszesz się? [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 21:24_________________________________________________Marcin - :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Od dziś mogę robić za nieoznakowany bo narobiłem kolesiowi stracha że ze 110km zwolnił do 40 i prawy kierunek zatrzymał się :polew: jak go ominąłem to dopiero ruszył za mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=194409.msg2284352#msg2284352 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Od dziś mogę robić za nieoznakowany bo narobiłem kolesiowi stracha że ze 110km zwolnił do 40 i prawy kierunek zatrzymał się :polew: jak go ominąłem to dopiero ruszył za mną Nie zapomnij założyć białej koszuli z pagonami :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Od dziś mogę robić za nieoznakowany bo narobiłem kolesiowi stracha że ze 110km zwolnił do 40 i prawy kierunek zatrzymał się :polew: jak go ominąłem to dopiero ruszył za mną nie łądnie tak innych straszyc- koleś jedzie 110 i myśłi sobie ale zapie...am aż widzi szybko zliżające się światła z tyłu (i hamulec ) :polew: :polew: jak go wyprzedziłeś pomyślał sobie "znowu mi sie udąło :banan3:" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 A jak stopniowo grzecznie zwalniał do 40 bez naciskania hamulca :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 a z czego strzelacie ?:-)[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 17:08_________________________________________________jak bedziecie w da grasso to podjade Ja Grzesiu odpadam poniewarz pracuje i nie mam mozliwosci sie wyrobic . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Dudi - no szkoda, szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi