mm.max Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 I co we dwóch do sauny pójdziemy.... mało ze mamy takie samę samochody, razem do sauny chodzimy to i ploty będa jak ta lala
MARCIN607 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 i byłaby pierwsza para Ostrowieckich spotów :polew: (zboczeńcy)
mm.max Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 zaczniemy od zwyklego spota dzis po 19? jednoczesnie mozna by obgadac jakas saune albo co
cajun Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 nie wymieniaj szyby na kilinskiego bo ja tam wymieniałem i kolesie mi oba błotniki porysowali a i ceny tez nie za niskie maja ,koles w starachowcach dobry w te klocki jest i ma w miare dobre ceny , na spota w bałtowie nie dotarłem bo po 11 skonczyły mi sie zajecia Dzięki wielkie za uprzedzenie, też mi się to nie za bardzo widziało. W Starachowicach nie znam zakładu, ale pojadę do Jaan Autoglass w Kielcach. Powiedzieli mi cenę nieco wyższą nawet niż na Kilińskiego, ale przynajmniej będę wiedział, że jest robota dobrze zrobiona.[br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 16:56_________________________________________________ zaczniemy od zwyklego spota dzis po 19? jednoczesnie mozna by obgadac jakas saune albo co Na saunę się piszę, jak już ustalicie termin, natomiast dziś odpadam - kuruję katar
dudi75 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Krawcu niestety sniegu jeszcze niestety nie bylo
krawcu11 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 No i mnie strzeli. A w zasadzie strzeliło. I nie mnie, tylko szybie. Szybę. Przednią. Czy ktoś miał doświadczenia jakoweś z wymianą przedniej szyby w Ostrowcu? Po prawdzie bardziej będę pewien fachowości, jak pojadę do Jaana w Kielcach, ale nie wiem jeszcze, ile mi tam zaśpiewają... ;( no jak tam szyba?
cajun Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 no jak tam szyba? Jestem na jutro umówiony w kieleckim Jaanie. Obiecują się uwinąć w dwie godziny. Cenowo wychodzi jakieś 50 pln więcej niż na Kilińskiego.
mm.max Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 no jak tam szyba? Jestem na jutro umówiony w kieleckim Jaanie. Obiecują się uwinąć w dwie godziny. Cenowo wychodzi jakieś 50 pln więcej niż na Kilińskiego. Jak będziesz u nich spytaj sie ile by ceniła sie szybka A4 B7 2007 pod czujnik deszczu
cajun Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 no jak tam szyba? Na razie nieźle. Wyjęli tamtą, założyli nową, przekleili hologram (pytałem ich, jak to robią. Podobno jakimś specjalnym nożem, ale kto ich tam wie...). Oczywiście dożywotnia gwarancja montażu. Zobaczymy, jak się będzie sprawować. Btw. w Kielcach już sypie. Jutro pewnie i u nas będzie biało Jak będziesz u nich spytaj sie ile by ceniła sie szybka A4 B7 2007 pod czujnik deszczu Mówiłem Ci przez tel, ale może ktoś inny jest też ciekaw: 720 pln.
Łukasz 23 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Widzę szybka już nówka sztuka jest :)a hologram to podgrzewają i się odkleja
cajun Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Widzę szybka już nówka sztuka jest :)a hologram to podgrzewają i się odkleja Jeszcze muszę wymienić pióro w jednej wycieraczce, bo mi smuży. Co do hologramu - facet uparcie twierdził, że nie podgrzewają, ale kto by tam wierzył mechanikom...
mm.max Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Śnieg spadl - może jakieś góry i narty tylko nie mówcie mi o Bałtowie bo ja wole jeździć niż stać w kolejce a później śmigać 30sek w dół
cajun Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Śnieg spadl - może jakieś góry i narty tylko nie mówcie mi o Bałtowie bo ja wole jeździć niż stać w kolejce a później śmigać 30sek w dół Jestem za!
krawcu11 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Śnieg spadl - może jakieś góry i narty tylko nie mówcie mi o Bałtowie bo ja wole jeździć niż stać w kolejce a później śmigać 30sek w dół bardzo chętnie, ale chyba tylko Bałtów zaliczę przed Nowym Rokiem a ta Wierchomla to dopiero w styczniu, jak więcej czasu będzie wolnego.[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 09:48_________________________________________________tak sobie mysle ze trzeba by jakas wigilie w poniedziałek zrobić co wy na to?
dudi75 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 moze i ja sie na ta wigilie zalapie bo spadl snieg i chyba po robocie
cajun Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Wigilia może być. Ale w jakiej formie?
krawcu11 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Wigilia może być. Ale w jakiej formie? no jak to w rodzinie zyczenia i takie tam
silver_leon Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Wigilia może być. Ale w jakiej formie? no jak to w rodzinie zyczenia i takie tam Snieg już spadł , czyli jutro o 19 ?? A bedziemy się całowali .... :kox:
dudi75 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Wigilia może być. Ale w jakiej formie? no jak to w rodzinie zyczenia i takie tam Snieg już spadł , czyli jutro o 19 ?? A bedziemy się całowali .... :kox: Tak o 19 polatamy twoim Q po tym sniegu
Rekomendowane odpowiedzi