krawcu11 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 teraz jak ktoś będzie jechał do miasta przed południem stawiamy auto u Krawca niech myśli tylko was sprawdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 teraz jak ktoś będzie jechał do miasta przed południem stawiamy auto u Krawca niech myśli tylko was sprawdzam no dobra kto mi powie czyja to a wlasnie wychodzac z roboty ja obczailem, ostrowiec male miasto nic sie nie ukryje :polew: Kawcu to moja zonka chodzi do tej szkoly , a co ty pam pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Kawcu to moja zonka chodzi do tej szkoly , a co ty pam pracujesz? yhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Kawcu to moja zonka chodzi do tej szkoly , a co ty pam pracujesz? yhy Jak widać Ostrowiec jest naprawdę mały :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Kawcu to moja zonka chodzi do tej szkoly , a co ty pam pracujesz? yhy Krawcu a ty tam moze woznym jestes w tej szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Krawcu a ty tam moze woznym jestes w tej szkole no chciałem byc ale akurat brakowalo im nauczyciela i tak juz zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 jakby był wożnym jeżdziłby b8 :polew: zima zaskoczyła drogowców-dzisiaj całe 100m od garażu odjechałem i drugie 100 spowrotem do garażu ale była jazda prawie :ad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 jakby był wożnym jeżdziłby b8 :polew: zima zaskoczyła drogowców-dzisiaj całe 100m od garażu odjechałem i drugie 100 spowrotem do garażu ale była jazda prawie :ad: Bo zapomniałeś założyć łańcuchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 jakby był wożnym jeżdziłby b8 :polew: zima zaskoczyła drogowców-dzisiaj całe 100m od garażu odjechałem i drugie 100 spowrotem do garażu ale była jazda prawie :ad: Było se kupić quatro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 jakby był wożnym jeżdziłby b8 :polew: zima zaskoczyła drogowców-dzisiaj całe 100m od garażu odjechałem i drugie 100 spowrotem do garażu ale była jazda prawie :ad: Bo zapomniałeś założyć łańcuchów :polew: i pługu dopiąć pod zderzak to byłby mod dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Chłopy mieszka ktoś blisko ASO Skody? Marcin ty coś pisałeś że zamawiasz z ASO ostatnio zgadza się? Mam dwa małe gadżety do zamówienia. Ale to trzeba jechać zamówić, potem znowu jechać odebrać i takie sranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_leon Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Chłopy mieszka ktoś blisko ASO Skody? Marcin ty coś pisałeś że zamawiasz z ASO ostatnio zgadza się? Mam dwa małe gadżety do zamówienia. Ale to trzeba jechać zamówić, potem znowu jechać odebrać i takie sranie daj numery to zamówie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 06A 145 710 N coś takiego czyli zawór DV z Audi TT225 sztuk dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Q i nie ma problemu Mam letnie na 19 , 15 cm sniegu pod gorke odemnie z podworka... Odsniezalem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 jakby był wożnym jeżdziłby b8 :polew: zima zaskoczyła drogowców-dzisiaj całe 100m od garażu odjechałem i drugie 100 spowrotem do garażu ale była jazda prawie :ad: Bo zapomniałeś założyć łańcuchów :polew: i pługu dopiąć pod zderzak to byłby mod dopiero A zamiast opon - gąsieniczki. Takie zielone. Włochate. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_leon Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 06A 145 710 N coś takiego czyli zawór DV z Audi TT225 sztuk dwie na pewno : 06A145710N ZAWOR OCT ODCINAJACY AGU 102.56netto 125.12 brutto ? bo zadatek muszę zostawić ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 na 100% Dziekujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_leon Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 na 100% Dziekujemy Zamówione . Jutro do odbioru . Jeśli nie dacie rady odebrać to na poniedziałkowego spota mogę zabrać. FV czy paragon wystarczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 froger34 jaka ty masz teraz ta A4 nieczasami taka bordowa bo wczoraj ktos taka A4 raczej Q zabawial sie na parkingu kolo cmentarza w lubieni , ale nie mialem czasu podjechac polukac bo wiozlem ciepla pizze do domciu . JAK JA ZALUJE ZE NIE MAM Q !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 15 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 ja w kielcach jestem dwa razyw tygodniu koło środy i soboty to na przyszłość jak coś na spocie mówicie co trzeba jadę we wtorek a w sobotę przywiozę-ale tu mnie cała zabawa omineła JAK JA ZALUJE ZE NIE MAM Q !!!!! ja też Dudi ale zmiana może będzie na B5 w Q tylko teą padlinę muszę pchnąć jak mówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi