mm.max Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Może być i castorama od strony południowej (tj. między galerią i casto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Może być i castorama od strony południowej (tj. między galerią i casto) popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 będziemy Club Tesco 2 :polew: miejscóweczka może być jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhy Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Leci ktoś od strony skarżyska(starachowice)? Bo nie znam ostrowca a na 80% zawitam u Was na spocie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_leon Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 silver_leon ok jak możesz to odbierz ty żeby nie było komplikacji. Ja podjadę w poniedziałek na spociwo i odbiorę osobiście z Twoich rąk Z góry serdeczne dzięki. Zaworki odebrane. Czekają na Ciebie. Ustalone: Spociwo o 19 pod Castoramą , obok zbirników na wodę p.pożarową . Dojazd prosty . Prezes - zostaw może jakiś kontakt do siebie jak by ktoś nie mógł nas znależc , lub jak sie spózni a my w miedzy czasie zmienimy miejscówke na jakieś jadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witam klubowiczów , ja dziś nie obecny będę bo mnie choroba dopadła z czego jestem bardzo nie zadowolony ,widzę że dziś frekfencja będzie duża także życzę miłego spota pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witam klubowiczów , ja dziś nie obecny będę bo mnie choroba dopadła z czego jestem bardzo nie zadowolony ,widzę że dziś frekfencja będzie duża także życzę miłego spota pozdrawiam. a jak tam naprawy po ostatnim spotkaniu z "przeszkodą" ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 na dniu felga wyglada całkiem inaczej jest poharatana jak zmienie na zimowe kola to pojdzie do malowania i bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 będziemy Club Tesco 2 :polew: chyba raczej klub casto :>[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 17:52_________________________________________________jakby co to szpachle mamy za pol ceny [br]Dopisany: 19 Październik 2009, 17:53_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhy Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Spocik udany;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Jeszcze jedna fotka: Dzięki wielkie za spotkanie! Zwłaszcza dla mm.max'a i jego VAG'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Fajnie, fajnie chłopaki że działacie. Ja niestety auto nie ogarnięte i musiałem wpaść bąkiem Dzięki Jacek za zaworki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Ech ten twoj bordowy sajgon Moja prawie wykonczyla tego pasiaka podczas holu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 To od początku zacznę: 1. Krawcu masz pałe za dezercje :thumbdown: z baru Super Fast jadłodajnia :polew: wszystko w 45min. Dobrze że mieliśmy gdzie usiąść takie tłumy tam 2. Knajpa się nie nadaje (chyba że będę zamawiał o 14 jak z pracy wracam na 20 :laghing2: :laghing2: ) -na następnym spocie zaliczymy chińczyka jest nas coraz więcej :good: niektórzy wpadli tylko po fanty :bicz3: :bicz3: Ps: już wymyśliłem jak się urwać z pracy w następny poniedziałek. :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 niektórzy wpadli tylko po fanty :bicz3 niestety czas gonił bo auto bez silnika na miejscu kuje w oczy Za tydzień wpadnę swoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 ale ja tu widzę że zdjęcia ze spotu były już forum zanim się spot nie skończył :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 ale ja tu widzę że zdjęcia ze spotu były już forum zanim się spot nie skończył :polew: Nie ma czemu się dziwić skoro wieki na hot doga czekałem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 jak ten biedny chłopak matkę na Statoil wysłał po niego :polew: ale ja tu widzę że zdjęcia ze spotu były już forum zanim się spot nie skończył :polew: Nie ma czemu się dziwić skoro wieki na hot doga czekałem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Krysia napisz w opisie ADR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Krysia napisz w opisie ADR spadaj leszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi