SLOVIAN Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Obnizylem Nowe lampy i juz jest lepiej Mi sie znowu podoba;-)
rex Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Tak jak napisałem już w jednym temacie: Bardzo, ale to bardzo ładnie się ta Twoja B5 prezentuje. Pogratulować!
Gość rob Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 zawias robi wrażenie proszę nazwać poprawnie temat
Gość spedyt Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Teraz to się prezentuje zawias robi swoje
Hincó Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Niesamowita, niby seria ale wciska w fotel chyba nie tylko wyglądem ; ]
Szewczenko7 Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 ładnie sie prezentuje szkoda ze to nie tdi-k :twisted:
Gość Keżor Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 tak jak Rob napisał. zmień nazwe tematu na regulaminową :exclaim:
SLOVIAN Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Opublikowano 1 Maja 2007 Dzieki za pozytywne komentarze! Faktycznie lala prowadzi sie teraz jak marzenie,na autostradzie nie wymieka jak wchodze po lukach 180..Oponki mam sport maxxa wiec tez daje rade na rondzie,hehe Obnizona jest o -60mm,zawias Bilstein gaz-olej,gwint. Wymienilem tez wachacze,koncowki drazkow wiec jest gitarka teraz. Co do zmiany nazwy postu...to bardzo nie wiem jak...
Sayfer Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 No gratuluje widze ze podeszles profesjonalnie do tematu ....... Jakiego bilstena wsadziles ?? Co do nazwy tematu...Kwadratowe zawiasy, oznaczenie kodowe budy i te sprawy.. Pozdrawiam
SLOVIAN Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Opublikowano 2 Maja 2007 Bilstein z serii zoltej.Nie pamietam kodu.W Pl mam papierki.
Sayfer Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Bilstein z serii zoltej.Nie pamietam kodu.W Pl mam papierki. No to spoko ...Ciekawilo mnie czy 6-ki czy 9-tki A co do tematu to widze ze zmieniles ale dalej chyba cos nie tego... Jak juz stukam w klawiatute to podpowiem Ci ze moze powinno byc np : [ B5-1.8 ] wymiana zawieszenie + foto.. Pozdrawiam
Dibo Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Autko fajnie się prezentuje. Kolorek ten co mój - ładniutki ale ciężki w utrzymaniu :confused: Czarny grill i niższy zawias też tak jak u mnie :biggrin: Jednym słowem miodzio Mam pytanko: ten grill to w oryginale jest czarny czy był malowany. Bo mojego jak przywiozłem to był malnięty na czarno i teraz mi ta farba schodzi :frown: I zastanawiam się czy kupić cały czarny w ori czy malować jeszcze raz mojego.
Rekomendowane odpowiedzi