KANAL Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 zapisany i zdziwiony a4 1.6 7.42L, 8.11L ,8,12L a mój 10.5 L A moj 10.83 ... 2.6 V6 Miasto miastu nie rowne ale na spalanie nie narzekam.
manny90 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Też jestem Statystyka trochę jeszcze naciągnięta, dzisiaj tankowałem 2 raz, za 2 tygodnie się skoryguje. Jak na razie 3 najlepszy wynik spalania w klubie ^^
ajax Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Też jestem Statystyka trochę jeszcze naciągnięta, dzisiaj tankowałem 2 raz, za 2 tygodnie się skoryguje. Jak na razie 3 najlepszy wynik spalania w klubie ^^ Nie wiem, co masz na mysli mowiac najlepszy, ale w moim mniemaniu, to ja mam najlepszy wynik
manny90 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Też jestem Statystyka trochę jeszcze naciągnięta, dzisiaj tankowałem 2 raz, za 2 tygodnie się skoryguje. Jak na razie 3 najlepszy wynik spalania w klubie ^^ Nie wiem, co masz na mysli mowiac najlepszy, ale w moim mniemaniu, to ja mam najlepszy wynik No dobra wygrałeś
Madas Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 świetna sprawa ten Motostat --- wiem ile i za ile jadę w ciągu roku :good:
Rekomendowane odpowiedzi