PIXI Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Takiemu ryjowi to nawet RS6 nie pomoże :gwizdanie: Co prawda to prawda Malik może moja facjata nie jest dobra , ale ten gość to lekkie przegięcie
truckmaniac Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Co prawda to prawda Malik może moja facjata nie jest dobra , ale ten gość to lekkie przegięcie A i tak pewno d*py za nim sikają :gwizdanie:
augustA4 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Takiemu ryjowi to nawet RS6 nie pomoże :gwizdanie: taka facjata to do Wołgi pasuje :polew:
KOval81 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Panowie - czysta zazdrość przez Was przemawia A gośc się facjata nie przejmuje, tylko panny rwie :> i przy....ć też jest czym
sokolnh Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 a moze jest miły i go dziewczyny lubią
KOval81 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Bo twarz ma poczciwą i sympatyczna Się gra, się ma - bajerka jest
ktokolwiek Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 a moze jest miły i go dziewczyny lubią Może jakieś dziewczyny wypowiedzą się w temacie, nie nam Panowie oceniać fizjonomie jegomościa Skupmy się na samochodach
ba$ior Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 Zakładając ten wątek myślałem, że będziecie komentować auta ale się pomyliłem. Chyba większość forumowiczów komentujących ten temat woli opisywać wrażenia związane z mężczyznami...
KOval81 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Zakładając ten wątek myślałem, że będziecie komentować auta ale się pomyliłem. Chyba większość forumowiczów komentujących ten temat woli opisywać wrażenia związane z mężczyznami... To Ty nie wiedziałeś....no co Ty?? Cóż tu komentować - auta , wypasione rosyjskim gazem i kawiorem. Spotkanie bogatej młodzieży w wieku różnym, to i spot obfity w porządne auta.
Cristoforo Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Takiemu ryjowi to nawet RS6 nie pomoże :gwizdanie: jak dla mnie to z metra cięty i siedzi na jaśku
KOval81 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Ciiiii, bo Cię Basior za przekonania pro-gejowskie objedzie PS - mikrus jest, to fakt :>
ba$ior Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 Ciiiii, bo Cię Basior za przekonania pro-gejowskie objedzie PS - mikrus jest, to fakt :> He he. Luz. Można pisać co się komu podoba. Jestem bardzo tolerancyjny
iwadrian Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 A ja muszę się pochwalić,że zderzaki i błotniki z wlotami na czarnym mercu cls to między innymi mój projekt.Własnymi rękami rzeźbiłem prototypy.
mile_end Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 A ja muszę się pochwalić,że zderzaki i błotniki z wlotami na czarnym mercu cls to między innymi mój projekt.Własnymi rękami rzeźbiłem prototypy. jeśli mowa o tym to nie ma się czym chwalić :polew: żart oczywiście chociaż ten zderzak przedni nie w moim guście
iwadrian Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Klient( producent) taki sobie zażyczył na żywo całkiem nieźle wygląda.kwestia gustu, ja bym go lekko zmienił.
ba$ior Opublikowano 13 Września 2009 Autor Opublikowano 13 Września 2009 A ja muszę się pochwalić,że zderzaki i błotniki z wlotami na czarnym mercu cls to między innymi mój projekt.Własnymi rękami rzeźbiłem prototypy. jeśli mowa o tym to nie ma się czym chwalić :polew: żart oczywiście chociaż ten zderzak przedni nie w moim guście Ten czarny CLS ma pakiet firmy ASA DESIGN (może pomieszałem nazwę), która robi z mercedesów "BATMOBILE".
iwadrian Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 ASMA DEESIGN. wszystko to dzieło polskich designerów.
ba$ior Opublikowano 13 Września 2009 Autor Opublikowano 13 Września 2009 ASMA DEESIGN. wszystko to dzieło polskich designerów. Niemiecka firma, a polska myśl techniczna ?? Pracujesz tam tak ?? Niektóre elementy są godne uwagi, a ja chcę pewnego Merola poddać tuningowi, więc liczę na jakieś rabacik
iwadrian Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Niestety już tam nie pracuję. Planuję jednak odnowić kontakty.
Rekomendowane odpowiedzi