bobbyr10 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Witam Od tygodnia jestem posiadaczem audi a4 i po pierwszych dniach musze powiedzieć ze audi sprawuje się rewelacyjnie Na wstępie trochę o wyposażeniu: Audi A4 1,9tdi 1997r ABS 2x el.szyby el. lusterka klimatronik cen. zamek + domykanie szyb z pilota trójramienna skórzana kierownica s4 wspomaganie 4xAir Bag Oryginalne felgi audi 15’ Pierwsze modyfikacje: - chrom pakiet ( lusterka, listwy wokół szyb,) - przyciemnione szyby przód 30% tył 80% (Black) - boczne kierunki - czarne - lampy przód łączone ringi - zawieszenie gwintowane TA technic ;p - felgi RH zw1- opony 225/45/17’ design porsche Plany : - czarny matowy dach - tylne lampy - skóra Kilka fotek od razu po kupieniu SERIA a to juz z czerwca 2010
Armi Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Świetny kolor Ja bym w do planów dołożył: białe kierunki boczne i światła zespolone. Bardzo ładne auto.
bobbyr10 Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 No kolor jest kosmiczny, w moim mięście nie spotykany wiec udało mi się a co do świateł to już SA w planach ringi oraz kierunki białe bądź clear wiec będzie dobrze
Armi Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Oj nie, nie psuj sobie auta ringami Powiększ sobie zdjęcie: Ładna poliftowa A4, alufelgi, oryginalny chrom a wszystko popsute tymi światłami Też byłem napalony na ringi ale na szczęście zobaczyłem jak to na żywo wygląda i mi przeszło. Zrobiłem zdjęcie "jako przestrogę"
bobbyr10 Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 No na razie to sa plany, wiec jeszcze mam dużo czasu na zastanowienia, ale dziękuje bardzo za przestrogę
bartek213 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 kolor rewela pomysl tez o grilu s4 i może przednim zdeżaczku s4 te ringi naprawde stanowczo sobie odpusc
Smieszny Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Plany dobre, dobra baza do modow, ale koledzy racje maja lampki jak cos to valeo.
endriuu Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 tylko nie ringi. nie psuj auta. juz lepiej zostaw jak jest.
bobbyr10 Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 No chromik to podstawa, w środę jadę na przyciemnianie szybek wiec będzie już groźniej wyglądała, a następnie boczne kierunki no i na dniach dodam zdjęcia
grubcio1980 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Widziałem ostatnio ten lakierek na żywo i muszę powiedziec że jest kozak!!!Ringi naprawdeę sobie daruj.
Elber Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Ja tam swój samochód kupiłem juz z ringami ale nie narzekam,ładnie wygladają , fakt ze valeo są ładniejsze :>
Dibo Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Pierwsze modyfikacje:[/b] - lusterka s4 To nie są lusterka S4
AMON Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Duzy plus za nietypowy kolor,poza tym reszta prawidlowo,czekam na dalsze modyfikacje,potencjal autko ma zdecydowanie,pozdro.
profazer Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 kolor jak mój spoko furka :>
Armi Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Kierunki boczne na białe szybko
bobbyr10 Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 Sa już czarne dymione :>
Rekomendowane odpowiedzi