ch4zzy Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Genialne to wściekle pomarańczowe Audi z czarnymi dodatkami, super Jeszcze właśnie z pakietem S/RS..cud miód malina Co do carbonowej machy przy takim kolorze..jak dla mnie mistrzostwo świata
mily Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 To pomarańczowe wymiata, jest za***iste. Ale białe z czarnym mi jakoś nie pasuje.
Kowi87 Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 To pomarańczowe wymiata, jest za***iste. Ale białe z czarnym mi jakoś nie pasuje. białe z czarnym też jest koxx, tylko odwrotnie nie bardzo to wygląda Jeszcze takie znalazłem
duffy Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Gobi masz wiecej fotek tej bialej na felach ood lambo bo jak dlamnie to ona jest mistrzowska albo moze link do tematu o aucie ?? moga byc na pw pozdro
Gobi Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Mam jeszcze zdjęcia białej rs4 na złotych felgach ,jak ktoś będzie chciał to upne.
Gobi Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Ten miedziany kolor obrzydliwy :< cytrynka z paskiem dość fajna ,ale ja nie lubię żółtego
truckmaniac Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Ten kolor to odcień jakiegoś seryjnego starego Audi,nie wiem dokładnie ... jakiejś 80 pewnie. Ten kolor pochodzi z palety Lamborghini o ile dobrze kojarzę
Gobi Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Nie nie,to nie z palet lamborghini ,to jest oryginalny z audi jakiejś...czytałem ,jak znajdę to napiszę.[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2009, 18:52_________________________________________________"...this orange version is exclusively available through Audi..." kolor - Inca Orange Pear ALE LASKI !! dużo fotek rs4 b5 ---> http://www.nairaland.com/nigeria/topic-287968.0.html
dudi75 Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 ale ta brunetka ma klate :gwizdanie: a samochod tez fajny
Dibo Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Ten miedziany kolor obrzydliwy Ten miedziny kolor jest piękny
Gobi Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 dibo masz tutaj jak ci się miedziany podoba http://www.youtube.com/watch?v=buTXb5ri6yA&feature=channel_page[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2009, 20:57_________________________________________________ps : nie wiecie co to za wersja audi "r3 " ?
David Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 odgrzewam temat znalazlem takowe audi rs4 na otomoto http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10074808 sprzedajacy opisuje ze obkleil je profesjonalnie w berlinie-powiem szczerze ze ja nie zorientowalem sie ze auto jest obklejone...
Gobi Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Rzeczywiście też się zdziwiłem,ale jakoś do b7 mi nie pasuje biały ... owszem wygląda pięknie ! ... lecz inny kolor byłby jeszcze lepszy.
A-rek Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 bialy pasuje do kazdego samochodu jesli reszte dodatkow ma czarnych piekna RS
Reggi Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Do Audi pasuje tylko czarny dach Klapa i maska w czerni to tak trochę JDM- owo
akjam Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 To zestawienie jest rzeczywiście ładne! Ten czarny dach robi swoje... Swoją drogą ciekawe jak trzeba się obchodzić z tym obklejeniem? Jak jest trwałe?
David Opublikowano 8 Października 2009 Autor Opublikowano 8 Października 2009 no wlasnie ciekawe jak z trwaloscia i jaka cena za takie profesjonalne obklejenie nie wiadomo jak to wyglada z bliska.moze ktos do niego zadzwoni :gwizdanie:
akjam Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Ktoś u Nas próbował i miał plany obklejenia furki... Nie pamiętam kto! Już miał zamówione wszystkie materiały ale wynikł problem z długością tej taśmy do oklejania czy cos takiego. Jak sobie przypomnę to na pewno się odezwę.
Rekomendowane odpowiedzi