maudia4 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Przepraszam modow ze jeszcze raz rozpoczolem ten watek ale nie moglem sie doprosic o odblokowanie poprzedniego ?!?! Witam od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem B8 2.0 tdi 143km Avant widze ze jest juz ich kilka ale wiec nic szczegolengo ale wyposazenie jest nowatorskie Poza standardem siedzenie sportowe z elekt sterowaniem tapicerka skorzana Volcano 3 ramienna kierownica multifunkcyjna System navigacji MMI z dvd oraz Audi bluetoth pod telefonik (super funkcja ) Audio Bang&olufsen ( najlepszy dzwiek jaki slyszalem w seryjnym aucie ) Asystent parkowania nie mam jeszcze zdjec Dodam dzisiaj Co myslicie ??? Asystent wyprzedzania ( side assist) Panoramiczny dach Pakiet schowek xenon plus czujnik zmierzchowy czujnik wycieraczek elektryczne zaykanie /otwieranie bagaznika czyjniki cisnienia system rekuperacji (tak do konca nie wiem co to jest ) 3 strefowa klimatyzacja 18 calowefelgi S -line sportowe zawieszenie - ok - 10cm kolor srebrny EIS metalic system szyn w bagazniku tempomat pakiet oswietlenie serwotronik Co myslicie w planach jak narazie tylko wirus kiedy zakonczy sie gwarancja albo przed ale w serwisie Audi
turdzi Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 widze ze jest juz ich kilka ale wiec nic szczegolengo ale wyposazenie jest nowatorskie a co w nim takiego nowatorskiego ?
rafalekx Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Śliczna Szkoda że FWD... ale i tak jest zajeb!sta piękna felga taka jak trzeba sportowe zawieszenie - ok - 10cm I zaufaj nam nie jest obniżona o 10 cm tylko max o 2-3 cm
Tobi_one Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 widze ze jest juz ich kilka ale wiec nic szczegolengo ale wyposazenie jest nowatorskie hmm
turdzi Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 tylko max o 2-3 cm 20 mm dla sportowego i 30 mm dla Sline robionego przez Quattro GmbH btw popros modow o scalenie watkow bo w tej chwili masz dwa rownolegle
variocustoms Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 - 10 cm to ja miałem w extremalnym set-up'ie w B7 Fajna bryczka
KENOiX Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Gratki furki! Auto piękne! Zresztą jak wszystkie tylko silniczek słabiutki jak na taką masę no i brak Q... Za to wyposażenie
maudia4 Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 az taki slaby nie jest ale najbardzij przeszkadza ta turbo dziura ktora mam nadzieje ze zniknie po wirusie
turdzi Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 nie wolales zamiat polowy tego wyposazenia miec Quattro ? Tak to fadnie sie prezentuje zwlaszcza na tych felgach
ba$ior Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Super autko. Wyposażenie robi wrażenie. Majątek poszedł w "bajerki". Ja w salonie tak nie szalałem... Dużo "gadżetów" masz na pokładzie swojego Audi Ciekawe jak z bezawaryjnością tej całej elektroniki... :gwizdanie:
maudia4 Opublikowano 21 Września 2009 Autor Opublikowano 21 Września 2009 jak narazie wszystko hula super !!! bez zajakniecia . szczegolnie polecam audio b&o i audi bluetoth
aramir Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 śliczna !!!! ale osobiście wolał bym sedana...
miron78 Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 śliczna, gustowna, wypasik konkretny ( wiadomo - wszystkiego mieć nie można ) dlatego też jak na 2.0tdi to bogato
variocustoms Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Nie chcę straszyć ale jak ukradną to nieźle obłowią
ba$ior Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Nie chcę straszyć ale jak ukradną to nieźle obłowią Ale wpis...
variocustoms Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Najgorsze to, że mało mi to dało do myślenia i się grzeję na A5 Sportback ale dla kolegi to było PZU
kuredu Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Nie chcę straszyć ale jak ukradną to nieźle obłowią Ale wpis... dla kogoś komu jebli auto z nowymi felgami avanti jest to jak najbardziej normalny wpis
Rekomendowane odpowiedzi