Grado Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Witam. Wreszcie zebrało mi się na fotki więc mogę pokazać moją skromną B5. 1.9 TDI AFN 110 KM Quattro 1997 rok 215 tkm przelotu Klimatronik 2x szyby z prądem Podłokietnik Telefon Audi Webasto - Kocham to w zimę Zmieniarka CD Sikacze na lampki i tu koniec :/ Chciałbym się spytać ile myślicie, że wziąłbym za nią teraz i na wiosne (kwiecień - maj)
mrogal Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Witam. Wreszcie zebrało mi się na fotki więc mogę pokazać moją skromną B5. Chciałbym się spytać ile myślicie, że wziąłbym za nią teraz i na wiosne (kwiecień - maj) a ile za nia chcesz bo szukam takiej
Grado Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 nie będę ukrywał, że łatwo jej nie oddam z kilku powodów: 1) Kozak silnik 2) Nowe Kleberki Letnie 3) Webasto 4) Wyprana tapicereczka Kombinuję w granicach 25 tyś do lekkiej negocjacji
pawel1985 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Chciałbym się spytać ile myślicie, że wziąłbym za nią teraz i na wiosne (kwiecień - maj) o ile stan jest zadowalajacy myślę ze możesz krzyczeć 17 tys zl,sporym atutem przy sprzedaży będzie quattro [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2009, 22:08_________________________________________________ Kombinuję w granicach 25 tyś do lekkiej negocjacji
Grado Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 No niestety za tyle go nie puszczę tym bardziej, że ostatnio jak stała na allegro gość chciał mi dać Mercedesa E320 CDI 2000r. który był wystawiony za 26 tyś zł. Wiem, że to od pyty kasy jak za takie auto, ale mój ojciec non stop jeździ na zachód (Niemcy, Holandia, Belgia) i ostatnio stało takie samo z przebiegiem 240 tkm za 5400 Euro.
pawel1985 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 No niestety za tyle go nie puszczę tym bardziej, że ostatnio jak stała na allegro gość chciał mi dać Mercedesa E320 CDI 2000r. który był wystawiony za 26 tyś zł. Wiem, że to od pyty kasy jak za takie auto, ale mój ojciec non stop jeździ na zachód (Niemcy, Holandia, Belgia) i ostatnio stało takie samo z przebiegiem 240 tkm za 5400 Euro. 26 tys za e klasę z 2000r to dosyć niska cena jak na dobry egzemplarz dobre to raczej kosztuja ponad 30, odnośnie audi za 25 tys to można dać za 2000 -2001 rok ale naprawdę za dobry egzemplarz, mimo ze ma quattro i webasto rocznika nie oszukasz
mrogal Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 nie będę ukrywał, że łatwo jej nie oddam z kilku powodów: 1) Kozak silnik 2) Nowe Kleberki Letnie 3) Webasto 4) Wyprana tapicereczka Kombinuję w granicach 25 tyś do lekkiej negocjacji no co ty 10kpln chcesz przyciac to ile za swojego mam wolac 30? :gwizdanie:
pawel1985 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 to ile za swojego mam wolac 30? wolac zawsze mozna
kosiniak Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 tak jak mowilem, niedlugo przedliftowe TDI bedzie dorzsze niz poliftowa eSka
Kowi87 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Cena zabójcza :polew: Musiałbyś w niego nieźle zainwestować car-audio, moc, body S4 i co dusza zapragnie zeby ktos Ci za nia dał tyle co chcesz :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 25 to ja bym był zadowolony za swoją niuńkę dostać :gwizdanie: nie oszukujmy się za ten rocznik i z takim wyposażeniem to nie da Ci więcej nikt niż 18 tyś. (to na prawdę już max)... w przyszłym roku nie licz na więcej niż 15k
topor Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 nie będę ukrywał, że łatwo jej nie oddam z kilku powodów: 1) Kozak silnik 2) Nowe Kleberki Letnie 3) Webasto 4) Wyprana tapicereczka no to sa powody zeby przedlift kosztowal tyle siana:D ja sobie wypiore tapicerke to i mi moze skoczy cena:D
SoMeS Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 a ja na swoją tapicerkę zaproszę jeszcze kilka panienek to myślę że też skoczy sory za ot :polew:
bartek213 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 patrzac ze przedliftowe tdi miało by kosztowac 26 to moja esa powinna co najmiej 45kosztowac kolego to ja mam propozycje dopłać mi 20tys i jestem chetny do zamiany a ciekawe ile według takiego cennika miało by kosztowac ładne b6 w full opcji pewno cos koło 60000
dejf Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Mam taki sam rocznik (bez quattro) kupiony z prywatnych dojczlandzkich rąk lecz z tempomatem, grzanymi dupskami, halogenami, centr z kluczyka, relingi :> (bez nich jakos tak łyso dla mnie) odchwaszczony zupelnie (wlozylem ok. 1500zł), zdrowa seria (ori 219tkm) choc niedlugo bedzie programik to powiem ze za 17k bym go nie oddał. Jezeli auto nie było bite i z logów wyjdzie ze motor naprawde zdrowy to max co mozesz dostac wg mojej orientacji to te 18.5k. P.S. Na upartego poliftowe AFNy w quattro chodza po EUR~5500. Kumpel kupil zdrowego zadbanego AJMa z 2001r. avant z 220tkm za 24k. Jak sprzedasz to pochwal sie za ile pozdr
ykk Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Super baza do modow Nie proboj sprzedawac, bo nie sprzedasz..
Grado Opublikowano 8 Września 2009 Autor Opublikowano 8 Września 2009 Mówię narazie mi nie zależy na sprzedaży ale orientacyjna cena zawsze wyższa... Mam dobra bazę do modów i możliwe że kupię ori xenon helli ... powiedzcie jak z kierą? chce wieloklin założyć czy będzie pasowała czy coś przerabiać? Na wiosne pewnie za 19-20 będę sprzedawał
A-rek Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 autko takie sobie i nie robi wrazenia na mnie, szczegolnie przeszkadza mi brak relingow
Grado Opublikowano 11 Września 2009 Autor Opublikowano 11 Września 2009 mi wręcz przeciwnie jeśli chodzi o relingi to nigdy relingi w B5 Avant mi się nie podobały... będę sprzedawał z tego względu, że jest to dużo za małe auto jak dla mnie... miejsca strasznie mało szczególnie z tyłu :/ Rozglądał się będę za A6 Avant 1.9 131 KM (2001-2004 rok) w automacie... jeśli ktoś mógłby mi na pw napisać czym się różni tiptronic od multitronica to będę wdzięczny[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2009, 17:24_________________________________________________Dobra dobra nie sugerujcie się tą ceną bo to i tak narazie nic nie znaczy podpowiedzcie mi lepiej z tym: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_moja_zmieniarka_concert_by_panasonic-t94695.0.html i mówcie ogólnie co tam byście zmienili a co wogóle do wyrzucenia... (kolor sam bym z chęcią na Schwarz zmienił ale kutwa nie mam kasy :/ )
adam2pac Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Zwykła A4 25tyś i co z tego że masz webasto normalnie masakra
Rekomendowane odpowiedzi