Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa Śmiechu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,4 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

http://poboczem.pl/galerie/poboczem/galeria/zdjecie/duze,712132,6[br]Dopisany: 15 Marzec 2008, 11:58 _________________________________________________

koleś do kolesia:

- człowieku ile śniegu musiała zjeść twoja matka, żeby urodzić takiego bałwana?

:tongue4:

słyszałem ten tekst w rozmowie kierowców dwóch osobówek na cb

http://www.smog.pl/wideo/16865/spostrzegawczy_kamerzysta/

Opublikowano

sory jak było

PlFhP91LFy4&hl

[br]Dopisany: 15 Marzec 2008, 13:59 _________________________________________________ten też jest dobry :decayed:

iFPzrQ0F_Dk&hl

[br]Dopisany: 15 Marzec 2008, 14:09 _________________________________________________Wklejam jednego gostka kto był w Kazimierzy Wielkiej wie o kogo chodzi ale pewnie nikt go nie przebije (filmik jest własnością kumpla) tak się u nas bawi :polew: :polew: :polew: :polew:

XruwayjRGW4&hl

Opublikowano

było

:disgust:

Opublikowano
Opublikowano

wstyd sie przyznać, ale ten debil chodził do tego samego liceum co ja, dobre polewki mieliśmy z idioty, śpiewał nam, wróżył i inne pierdoły, był też w idolu, jak go Wojewódzki zobaczył to "Houston mamy problem" :polew:

Opublikowano
wstyd sie przyznać, ale ten debil chodził do tego samego liceum co ja, dobre polewki mieliśmy z idioty, śpiewał nam, wróżył i inne pierdoły, był też w idolu, jak go Wojewódzki zobaczył to "Houston mamy problem"

a to nie jest ten sam kolo co ten : http://www.maxior.pl/film/40910/Kedziorek_i_Bulbasek_Szansa_na_Sukces

Opublikowano

Bóg stworzył osła i powiedział do niego:

- Ty jesteś osłem. Będziesz nieprzerwanie od rana do wieczora pracował i na swoich plecach ciężkie przedmioty nosił. Będziesz jadł trawę i będziesz mało inteligentny. Będziesz żył 50 lat.

Na to osioł:

- 50 lat tak żyć jest za dużo, daj mi nie więcej jak 30 lat.

I tak się stało.

Następnie Bóg stworzył psa i tak powiedział do niego:

- Ty jesteś psem. Będziesz pilnował ludzkiego dobytku i ludzkim przyjacielem będziesz. Będziesz jadł to, co ci człowiek zostawi, będziesz tak 25 lat żył.

Pies na to:

- Boże, tak żyć i to przez 25 lat jest za dużo. Daj mi nie więcej jak 10 lat.

I tak się stało.

Następnie Bóg stworzył małpę i tak powiedział:

- Ty jesteś małpa. Będziesz z drzewa na drzewo skakała i się jak idiota zachowywała. Ty musisz być zabawna i tak przez 20 lat żyć.

Małpa na to odpowiedziała:

- Boże, przez 20 lat żyć jak światowy błazen to o wiele za dużo. Proszę daj mi nie więcej jak 10 lat.

I tak się stało.

Ostatecznie stworzył Bóg mężczyznę i przemówił do niego:

- Ty jesteś mężczyzna, jedyna racjonalna istota żywa, która opanuje ziemie.

Będziesz swoja inteligencję używać do podporządkowania sobie innych stworzeń. Będziesz panował na ziemi i 20 lat żył.

Na to odpowiedział mężczyzna:

- Boże, mężczyzną być tylko przez 20 lat to za mało. Proszę daj mi 20 lat, które osioł odrzucił, te 15 lat psa i te 10 lat małpy.

I tak postarał się Bóg, żeby mężczyzna żył jako mężczyzna przez 20 lat, potem się ożenił i następne 20 lat żył jak osioł, który od rana do wieczora pracuje i ciężary dźwiga. Potem ma dzieci i przez 15 lat żyje jak pies, pilnuje domu i je to, co jemu rodzina pozostawi. A potem, na stare lata, żyje przez 10 lat jak małpa, zachowuje się jak idiota i zabawia wnuki.

I tak się stało...

Opublikowano

Ogłoszenie:

"Sprzedam dwa drapieżne wróble, trzy mięsożerne kanarki i jednego kolibra - ludojada.

Wiadomość:

Miasto: Czernobyl, ulica Uranowa 235.

Prosić: Iwana Sześciorękiego"[br]Dopisany: 17 Marzec 2008, 08:28 _________________________________________________Małżeństwo po długim dniu pracy siedzi przy stole i jedząc obiadokolację od czasu do czasu patrzą na wiadomości z kraju.

- Świat się wali - mówi mąż - policanci protestują przciwko niskim kwotom podwyżek.

- Ale chyba nie wszyscy?

- No nie!... Bo niektórzy dostali więcej!

- Tak myślałam!... Też jednemu dzisiaj dałam dwie stówki podwyżki.