Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa Śmiechu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taki ktoś powinien mieć dożywotni zakaz kupna i prowadzenia audi :facepalm::facepalm::facepalm::wink:

• Odpowiedzi 18,4 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bylo jakies 2-3 lata temu

Opublikowano

1372103426_by_Artur3D_600.jpg1372416753_az6gk6_600.jpg

1372428505_by_pokor95_inner.gif1372236436_by_dseba_inner.gif

Opublikowano

śpiewać każdy może jeden lepiej drugi gorzej...:dziura:

http://wiadomosci.onet.pl/wideo/zobacz-jak-jaroslaw-kaczynski-spiewa-hymn,132033,w.html

---------- Post dopisany at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:15 ----------

Playboy. - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu

Opublikowano
nie wiem czy bedzie smiesznie ale ocencie sami...

wczoraj w nocy z DE wrócilo moich dwóch kolesi, pojechali w czwórke po auta

kupili A6C6 i wrócili, pozostali dwaj zostali szukajac dalej auta

kilka kilometrów po przekroczeniu naszej granicy kolesiowi zachciało sie sr** i postanowił zjechac do lasu

auto stało z zapalonym silnikiem i z otwartymi drzwiami, a kolo poszedł w krzaki, ledwo sie zgiął jak usłyszała drugie auto

które sie zatrzymało obok, jakis gośc przeskoczył z auta do auta i A6-ka poszłaaaaaaaaa........

w jednej garsci trzymał spodnie a w drugiej papier, spodnie na dupe i poleciał na drogę.

bez kasy, bez auta, bez telefonu, przypomniał sobie o najebanym i śpiacym Zenku na tylnej kanapie :facepalm::facepalm::facepalm:

nie mineło 3 minuty jak widzi ze jedzie jego auto a za kierownicą gośc który zajebał mu auto, ale jakos dziwnie wygiety do tyłu

podjechał do Kolesia, ten wskoczył do auta i juz chciał gosciowi zayebac w łeb a tu patrzy jak pacjent jest przypiety do zagłówka

paskiem od spodni Zenka, cały siny na gebie, bo mu tak doyebał smycz że gośc ledwo oddychał i na dodatek sie zesrał ....

pojechali prosto na komendę, policjanci wyciagneli go jak worek kartofli bo gosc juz ledwo dyszał

okazalo sie że jest poszukiwany trzema listami gonczymi, i tak skonczyła sie ta historia...

aaaaaa.... fotel i całe auto ciagle yebie gów...em :facepalm::facepalm::facepalm:

Dopiero przeczytałem :decayed: Ja je.ie Dev to jest numer roku :naughty:

Suma sumarum to stwierdzilismy ze lepiej sr** we wlasnym aucie we wlasne gacie niz po krzakach :polew::polew::polew:

Jakby to nie zabrzmiało to w tej konkretnej sytuacji jest to najbardziej rozsądny wniosek :decayed:

Opublikowano

best-gifs-pt8-proof-that-ninjas-exist.gif

best-gifs10-amazing-balance-dog.gif

some_of_the_best_gifs_of_mans_best_friend_02.gif

Opublikowano
1371216481_by_Doknic_500.jpg?1371216481
Opublikowano

100% bezwypadkowy, prosto z Niemiec - Fotosy - 32/11494 - Fotosy - Poboczem.pl :decayed:

---------- Post dopisany at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany at 15:27 ----------

Co zrobisz za 50 złotych? - pyta kierowca ciężarówki zmartwioną wielogodzinnym, daremnym czekaniem na klienta tirówkę. - Wszystko! - W takim razie rozładuj cegłę z auta...

Opublikowano
:shock3: To auto chyba tynkarz robił, a nie lakiernik :shock3:
Opublikowano

Dzwoni Obama do Putina i mówi :

- Słuchaj, musimy zmienić strefy czasowe na

takie same! Wczoraj dzwoniłem do Chin z

życzeniami, a okazało się że urodziny były

wczoraj...

Putin na to: - To co ja mam powiedzieć jak dzwoniłem do Polski z kondolencjami, a

okazało się że samolot jeszcze nie wystartował...

Opublikowano

Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem wiec poszedł do lekarza. Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził:

- Jak już będziesz dochodził, to spróbuj się jakoś wystraszyć.

Więc facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupił sobie pistolet który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu poleciał sz...ybko do domu. W domu zastał żonę czekająca nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł że zaraz dojdzie, wiec wystrzelił żeby się przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta:

- No i jak było?

Facet na to:

- Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na twarz, odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze..

Opublikowano
Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem wiec poszedł do lekarza. Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził:

- Jak już będziesz dochodził, to spróbuj się jakoś wystraszyć.

Więc facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupił sobie pistolet który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu poleciał sz...ybko do domu. W domu zastał żonę czekająca nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł że zaraz dojdzie, wiec wystrzelił żeby się przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta:

- No i jak było?

Facet na to:

- Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na twarz, odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze..

:polew::polew::polew: