Dev Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Wszyskie choroby pochodza od stresu.... Tylko weneryczne wywodza sie z zadowolenia. Trafiła kosa na kamień: konsultantka firmy Avon zapukała do mieszkania świadka Jehowy.... Przyjaciel to nie ten, który taszczy Cie z baru. Tylko ten, co czołga sie razem z Tobą....
chudy13101980 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- ---------- Post dopisany at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ----------
Kwinto69 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ktoś zauważył że na bramce Greków stał Jaś F
Ciepły Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zakonnicy na stopie udaje się zatrzymać piękne porsche z piękną blondynką za kierownicą. Wsiada zmieszana i zagaduje: - Ma pani piękne auto... - A tak - odpowiada blondyna. - Przespałam się z jednym takim i mi to kupił. Ale to nic, przespałam się z innym, to kupił mi dom. Zakonnica wróciła do siebie, do klasztoru i zamknęła się w swojej celi. Nagle słyszy pukanie do drzwi. - Kto tam? - pyta zakonnica. - Ksiądz Antoni - odpowiada głos zza drzwi. - Czekoladki wsadź se w d*pę - odpowiada zakonnica.
michal_g84 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 wszystko i na temat: Telespam - milanos.pl
Tomeks Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Podczas meczu piłkarskiego, siedzącego na trybunach malucha zagaduje mężczyzna siedzący obok: - Przyszedłeś sam? - Tak, proszę pana. - Stać cię było na tak drogi bilet? - Nie, tata kupił. - A gdzie jest twój tata? - W domu, szuka biletu.
Dev Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 przychodzi Jasio do taty i mówi: - tato, w pokoju w łózku lezy meduza.... - jak to meduza ?- pyta ojciec i idzie z Jasiem do pokoju a tam spała babcia której zadarła sie nocna koszula i wyraznie było widac co ma pomiedzy nogami - Jasiu, to nie jest meduza tylko psitka babci a Jasio na to - ale smakuje jak meduza..... :polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Devastation rozyebałeś mi nerki:nabijasie::nabijasie::nabijasie:
Dev Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 lubie takie hiciory, mam Kolesia który podsyła niezłe jak widać kąski :polew::polew:
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dobra biba była ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- Tak na marginesie nawiązując do sobotniego meczu Polska - Czechy... mój teść wyperdolił tv z 4 piętra ...razem z oknem
siara Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 To on? W wiadomościach coś o tym było... Podobno mandat dostał.....
Pandzior Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Było o gościu co wyrzucił po bramce ruskich z naszymi. ---------- Post dopisany at 01:14 ---------- Poprzedni post napisany at 00:07 ----------
Spartan_Wroc. Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 To on? W wiadomościach coś o tym było... Podobno mandat dostał..... W tv go nie było, widocznie jeszcze ktoś się odważył mandatu też nie dostał...sąsiedzi to myślałem, że umrą ze śmiechu
Dev Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 kolejny hardcore: przychodzi babcia do wnuczka i mówi: - wnusiu, prosze cie zaaplikuj mi czopek, bo ja juz jestem stara i nie mogę - ok - mówi wnunio babcia zadarła kiecke i wypieła tyłek do wnuczka wnuczek siedzi, patrzy, mysli i w koncu pyta: - babciu, mam wsadzić go w to brązowe czy mam nakarmić indora ????
MarianekZg Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 :polew::polew::polew::polew::buahaha::buahaha::buahaha::nabijasie::nabijasie::nabijasie:
Rekomendowane odpowiedzi