Zaleczeq Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Jak domówki to tylko w OLSZTYNIE zapraszamy Domówki w Olsztynie
pawel1380 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Jaki to był dowcip co maż sledził swoja zone kucajac przy samochodzie akcja sie rozwijala a na koncu okazało sie ze porysowana felga go rozzloscila..tak w skrócie.. Pomoze ktos?
Dev Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 to raczej chodziło o zardzewiałe tarcze hamulcowe......
mcm Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ostatnimi czasy zauważyłem, ze moja zona późno wraca z pracy. Gdy ja pytam co tak długo robiła odpowiada, ze musiała dluzej zostać bo mieli zebranie, szkolenie itp. Gdy pytałem czy przyjechać po nia do pracy, mówiła. ze wróci taksówka. W zeszłym miesiącu wziąłem do reki jej telefon w celu sprawdzenia godziny, a ona rzucta sie z krzykiem, ze to jej prywatny telefon, ze mojego ona nie rusza itd. Gdy mam ochotę na seks ona kategorycznie odmawia i wymyśla setki wymówek. Gdy juz zasnę, często wychodzi z sypialni i rozmawia z kimś przez telefon, albo siedzi na nk. Wczoraj gdy wyszła z pracy postanowiłem pojsc za nia zęby nie zorientowała sie. ze ja sledze, kucnąłem za moja Honda Preluda V 2.0 i 16V i zauważyłem straszny, zapieczony brud na moich alusach! Moje pytanie brzmi: cy znacie jakiś dobry środek do czyszczenia felg nielakierowanych (polerowanych) - na bazie kwasu fosforowego
zbychzz Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 lepsza wersja - bardziej wciągająca Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję. Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem. No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim. Kiedyś wziąłem jaj komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zainteresowałem, że coś nie tak. Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy. Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba ja wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej?
Fintosz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Przez chleb by przepuścił ROZCIEŃCZALNIK SPIRYTUSOWY ( SŁOWEŃSKI ) 96% (2413735144) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
michail55 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Imprezka po polsku [FAJTS.PL] - YouTube
Młody_drog Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Widzę widzę widzę... ała - YouTube Widzę widzę To chyba BLB i mu akurat pompa oleju siadła
Kamyk Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Wraca nawalony gość do domu. Kręci się po kuchni. Otwiera lodówkę i mówi: - Podwwwssiesieziesz mniee do ceeentrum? Nie? To c**j ci w d*pę! Trzask! Zamyka drzwi. Po kilku minutach znowu. - Podwwwssiesieziesz mniee do ceeentrum? Nie? To sp***dalaj ! TRZASK! I tak pół nocy minęło. W końcu usnął. Rano się budzi skacowany. Patrzy drzwi od lodówki wyrwane. Po cichu wypchnął lodówkę na korytarz, żeby żona nie widziała i zaczął ją naprawiać. Żona w tym czasie wchodzi do kuchni. Przeciera oczy ze zdumienia i mówi: - O j**any jakoś pojechał!!! :decayed:
Dastin Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 A o czym ty pomyślałeś? Pewne przyrządy gimnastyczne
StoRK Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Oferta - Audi A4 - Pilnie sprzedam Audi A4 AVANT 2.5 TDI V6 180 km . Przebieg karoserii 241000 a przebieg silnika około 150000 Samochód max wyposażony Przyznać się kto z forum?
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Oferta - Audi A4 - Pilnie sprzedam Audi A4 AVANT 2.5 TDI V6 180 km . Przebieg karoserii 241000 a przebieg silnika około 150000 Samochód max wyposażonyPrzyznać się kto z forum? zdjęcia za***iste i s-line
Rekomendowane odpowiedzi