Gość Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Kenchi Ebina - Audition Americas Got Talent 8 - YouTube ---------- Post dopisany at 11:47 ---------- Poprzedni post napisany at 10:12 ----------
franek122 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Audi A4 Avant 2.8 Chromline Facelift! Guter Zustand! jako Kombi w Sulzbach / Murr Auto od Buraka
Kwinto69 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 taka sytuacja pod biedrą nie mogłem przejść obojętnie chyba ze "czech" składany
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ogłoszenie - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu
pastaldo Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ogłoszenie - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu A najbardziej ludzie leja z tego że gość zdjęcie zrobił aparatem z monitora:polew::polew:
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Koksu - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu
mcm Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 [h=5]Idzie wieczorem babcia, patrzy: w bramie stoją trzy ku*wy. Babcia pyta: - Za czym ta kolejka? - Za landrynkami! Babcia więc stanęła i stoi. Podchodzi policjant i mówi: - Te panie, że tu stoją, to rozumiem, ale co pani tu robi? Babcia: - Pogryźć nie pogryzę, bo zębów nie mam, ale possać mogę...[/h] [h=5]W autobusie siedzi młody chłopak i ciągle wpatruje się w dekolt młodej dziewczyny. Ona nie wytrzymuje i po chwili mówi: - Chcesz w gębę? - Tak, a potem na twarz![/h]
snajper1998 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Idą sobie Polak, niemiec i arab przez pustynie. Słońce grzeje, straszny upał, brakuje wody. Nagle spotykają diabła. -Jeżeli wasza łączna długość penisa jest równa bądź większa od 1 metra, to was wyślę prosto do domów - mówi diabeł - lecz jeśli warunek ten nie zostanie spełniony to was wszystkich pozabijam - dodaje. Jako że nie bohaterowie nie mieli wyboru, ściągnęli gacie. Polak 60 cm, za nim niemiec 39 cm, na końcu ciapaty 1 cm. Diabeł zgodnie z umową niechętnie wysyła ich do domów. "Dobrze że jest tu tak ciepło" myślą Polak i niemiec. "Dobrze że diabeł ma rogi, boby mi nie stanął" myśli arab.
kiciafirerek Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zakreślają znak krzyża i koło Trójcy Świętej. Oddają w ten sposób część Panu Bogu. smiesznie to wyglada to wrzuciłem
Tzieland Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zakreślają znak krzyża i koło Trójcy Świętej. Oddają w ten sposób część Panu Bogu. smiesznie to wyglada to wrzuciłem A co do filmiku to :shock:
Młody Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Jak pozbyć się teściowej / Best idea for mother in law - YouTube
darecy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ku..wa mieszkam na parterze iPad Tapatalk HD
Młody Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ku..wa mieszkam na parterze iPad Tapatalk HD Jarek balkon, taras masz ?
darecy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ku..wa mieszkam na parterze iPad Tapatalk HD Jarek balkon, taras masz ? Nie wlizie tam - grubas jeden! iPad Tapatalk HD
Majkel Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 no i się zaczęło... internauci dopadli ten filmik ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ---------- rozwaliły mnie niektóre komentarze: "Na górze panie , na dole k**wa" "tu i tu płacisz stówkę" "Różnica, jak maczuga i karabin. Z innej epoki, ale to samo"
Rekomendowane odpowiedzi