tomasinho Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Przychodzi kompletnie zjarany chłopak do dziewczyny. Puka do drzwi, ta po chwili mu otwiera, zaprasza go do środka i mówi: - Kochanie poczekaj chwilkę, ja skocze do łazienki dokończyć się malować i zaraz wychodzimy. - Spoko. Siedzi taki zajarany na kanapie, nagle zachciało mu się sr**. I co tu teraz zrobić ?! Panna w łazience, a ja zaraz nie wytrzymam - myśli. Zauważył, ze na podłodze leży pies - co mi szkodzi - zesram się na podłogę będzie na psa ... Usiadł znowu taki ucieszony na kanapie. Przychodzi panna: - Co to k**wa jest ?! - No pies się zesrał. - PLUSZOWY k**wa?!
MaciekW. Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Przychodzi kompletnie zjarany chłopak do dziewczyny. Puka do drzwi, ta po chwili mu otwiera, zaprasza go do środka i mówi: - Kochanie poczekaj chwilkę, ja skocze do łazienki dokończyć się malować i zaraz wychodzimy. - Spoko. Siedzi taki zajarany na kanapie, nagle zachciało mu się sr**. I co tu teraz zrobić ?! Panna w łazience, a ja zaraz nie wytrzymam - myśli. Zauważył, ze na podłodze leży pies - co mi szkodzi - zesram się na podłogę będzie na psa ... Usiadł znowu taki ucieszony na kanapie. Przychodzi panna: - Co to k**wa jest ?! - No pies się zesrał. - PLUSZOWY k**wa?! Dobre, ku..a dobre :polew:
Arturoo Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 :polew::polew: ---------- Post dopisany at 10:18 ---------- Poprzedni post napisany at 10:17 ----------
Dev Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Każdy chłopak z polskiej wsi Jeździ golfem TDI...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 ... a dziewczyny, Te miastowe robią lody odlotowe bo praktykę wielką mają z braku hobby - d*py dają
PiterA4 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Każdy chłopak z polskiej wsiJeździ golfem TDI...
Arturoo Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 [ ---------- Post dopisany at 16:00 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ----------
Tomeks Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jak nie padnę To dostajesz dwa proste - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu
Kwinto69 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Chciały być seksi, ale im nie wyszło - odcinek 3 - komediowo.pl
Rekomendowane odpowiedzi