Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa Śmiechu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sy8uuyhp.jpg

• Odpowiedzi 18,4 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ciekawy test 4x4

Audi vs. BMW vs. Mercedes vs. Subaru part 2:

I real

Multi-vehicle crash on Highway 41/45 at Lannon Rd.:

Mikołaj jednak jest. [emoji12]

Santa Claus Caught On Camera!:

I z Audi d*pa. Trza Merola.

http://www.rzeszowiak.pl/ja-katarzyna-lat-22-na-z-zdjeciu-6050170

Ach te... Baby

http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/3696114,zostaw-mnie-a-cie-zniszcze-porzuceni-mszcza-sie-na-bylych-malzonkach,id,t.html?cookie=1

Opublikowano

Fajny ten pustak od Porshe :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Hehehe to z Rzeszowa lool ciekawe czy jakiej jaja czy panna ma serio takie ambicje

Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Hehehe to z Rzeszowa lool ciekawe czy jakiej jaja czy panna ma serio takie ambicje

Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk

He he pewnie w ten sposób szukają poprzez ogłoszenia w prasie frajerów do skubnięcia...

Pozdrawiam !

Opublikowano

Uwierzcie mi że takie puste Lale istnieją na tym świecie :facepalm:

Opublikowano

znam nawet jednego takiego tłuka, Koles sie z nią prowadza :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

ale ma noworoczne postanowienie: kopnie ją w d.... :D:D:D:D:D

a jak go znam to tak zrobi

Opublikowano

znam nawet jednego takiego tłuka, Koles sie z nią prowadza :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

ale ma noworoczne postanowienie: kopnie ją w d.... :D:D:D:D:D

a jak go znam to tak zrobi

Najwidoczniej modzenie w aucie wychodzi o wiele taniej :grin:

Opublikowano

a tylko dlatego ze ma oko na moją kuzynkę, która ma na karku 3 dychy, panna , jest zdrowa i co najwazniejsze ma mocno poukładane w głowie

Opublikowano

a tylko dlatego ze ma oko na moją kuzynkę, która ma na karku 3 dychy, panna , jest zdrowa i co najwazniejsze ma mocno poukładane w głowie

Co nie mówiłeś bym się nie hajtał :decayed:

Opublikowano

przeciez Ci mówiłem ostatnio jak byłem u Ciebie że Ci na głowe padło :polew::polew::polew::polew::polew:

gdyby to nie była moja osobista, prywatna kuzynka to już dawno bym sie nia odpowiednio zaopiekował

ale jak to u nas mówią: "...kto kuzynki nie prze...ie ten nie bedzie nigdy w niebie...." wiec jeszcze mam czas :polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Kobieta... 30 na karku... Panna... Poukładane w głowie... Takie kobiety jeszcze istnieją??? Nie może być :mysli:

ABG

Opublikowano

trwała w jakim toksycznym zwiazku i w koncu sie uwolniła

jak zaczeła mówic o slubie i dzieciach to gosc dostał jakiegos obłedu

szkoda w ogóle gadac

Opublikowano

Ha odpowiedz dla panienki jak się ktos nudzi.

W skrócie: loszka miała podobne aspiracje jak nasza dziewczyna z ogłoszenia, więc spytała na jakimś forum, gdzie spotykają się faceci, którzy spełniają jej wymagania, bo chciałaby jakiegoś poznać.

Odpisał jej James Dimon, CEO JPMorgan Chase, jednego z wielkiej czwórki banków USA: jestem bogatym facetem, który spełnia pani wymagania, ale z mojego punktu widzenia - ślub z panią nie byłby dobrym pomysłem. proponuje pani wymianę: uroda za kasę. tyle, że moja kasa stale rośnie, i nie zniknie, jeśli nie wydarzy się nic szczególnego. natomiast pani uroda z każdym dniem traci. i to w tempie wykładniczym, a wiem to, bo jestem finansistą i znam się na aktywach. za 10 lat nie będzie pani nic warta. takich dóbr trzeba się pozbywać i nabywać inne, gdyż długoterminowa inwestycja w coś takiego jest bardzo złym pomysłem. ludzie, zarabiający 500k USD to nie są ludzie głupi: mogą się z panią spotykać, ale na pewno się z panią nie ożenią. większą szansę ma pani na to, żeby samodzielnie tyle zarobić, niż na to, że ktoś o dochodzie 500k USD okaże się idiotą.

Proste.

[emoji12]

Opublikowano

:thumbup1:

Opublikowano

cholera, ze tez wczesniej tego nie zapodałeś, wysłałbym ten liscik temu pustakowi od "Porshe" :D:D:D

Opublikowano
6ad4bc28b9ab6722f477e493303c7c5a.jpg
Opublikowano

ide sprawdzic czy moja spi :polew::polew::polew::polew::polew:

Edytowane przez Dev

Opublikowano

Co nie mówiłeś bym się nie hajtał :decayed:
Jeżeli kobieta jest ładna i samotna...............z pewnością jest tez pierdolnieta...
Opublikowano

Bo kobieta bez bolca dostaje pierdolca :-D

ABG