ohkyomoon Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Witam. Właśnie wróciłem ze strojenia w Warszawie mojej A4. Na wstępie składam serdeczne podziękowania dla Witka. Człowiek wie co robi i naprawdę zna się na tej robocie. Pacjent to B5 z następującymi gratami: - silnik ASZ zamontowany kiedyś w Audi A3 - turbina BRD - FMIC - zaślepiony EGR - 6 biegowa skrzynia - chłodnica oleju od AWX-a W zasadzie kopia dokładnie taka sama jaką przedstawiał kiedyś jaro4444 na tym forum. Jak się jeździ? Dla mnie bajka. Autko płynnie się zbiera, słucha kierowcy na każdym biegu. Jak potrzeba to i pokaże pazurki Spalanie przejazd do Warszawy tam strojenie i powrót 6,2 litra. Autostrada prędkość rzędu 140 -160 Wreszcie jazda to przyjemność. Polecam wszystkim takie zabiegi. Naprawdę warto zrobić trochę więcej kilometrów i oddać swój pojazd człowiekowi, który to dobrze ogarnie. Pozdrawiam
Madas Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 no jakiś numer BAT dostaniesz teraz .... gratuluje Rafał .... sprawdzi się na spocie jak idzie
aju Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 bardzo fajny wykres, podoba mi się moc W taki niuton celuje u siebie ale muszę mieć większe IC
antonio Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 piękny wynik ponad 400 niutonów
jaro4444 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Fajnie, że moje bazgranie komuś się czasem przydaje Fajnie wyszło
ohkyomoon Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 Fajnie, że moje bazgranie komuś się czasem przydaje Fajnie wyszło dzięki, że przetarłeś szlaki co pozwoliło na zrobienie takich modów .Dawno cię nie było.
jaro4444 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Na razie obserwuję wysyp dual SMIC, taki jak zrobiłem i SWAP-ów silników 2.0 TDI 16V z BLB na BKD Grunt, że komuś się to przydaje :gwizdanie:
Krzysztof102 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Kolego. Czy Witek też mógłby zająć moim a4 1.8t.. podasz jakiś kontakt?
bialy986 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Kolego. Czy Witek też mógłby zająć moim a4 1.8t.. podasz jakiś kontakt? Telefon kontaktowy masz na górze wykresu.Jesteś z W-wy więc albo próbuj sie dodzwonić albo najlepiej pojedz i osobiście pogadaj z Witkiem.Mi się udało zapisać na chipa,mimo że generalnie takiego motorku nie robi
Rekomendowane odpowiedzi