poziek Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 wreszcie poruchasz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
marcin j Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 musisz kupić te modne przezroczyste drzwi , które montują w nowych BMW, wtedy paski od dresu , widać jak na dłoni. Ps . zakładaj nowe fele i bedzie kox
sokolnh Opublikowano 18 Września 2009 Autor Opublikowano 18 Września 2009 kiedy wstawiasz 19" i glebe ? ps. jak tam sie bawi idrive`m ? ps2. nie bedziesz chcial zrobic m-pakietu ? wg mnie wygladala by sporo lepiej ( kombiak w m-pakiecie: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8902587 ) chciałbym już wstawic te 19-tki idrive - naprawde fajna sprawa, nie wiem czemu ludzie tak narzekają na niego fakt faktem że do niektórych opcji trzeba sie przebić ale jest spoko mpakiet ale napewno teraz nic nie bede z tym robił[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 10:20_________________________________________________http://allegro.pl/item745838415_lampa_tylna_bmw_3_e91_kombi_m_power.html w dobrej cenie, ale facet ma tylko ze zewnetrzne [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 10:23_________________________________________________co myslicie o tych felgach ? http://www.showcarscene.de/muratbmw.htm sa do kupienia na allegro w dobrej cenie i sie zastanawiam
Flyer Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 wreszcie poruchasz :polew: :polew: :polew:
Nowak_zg Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 te ori lepsze bo.... nie lubie felg firmy asa
variocustoms Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 wreszcie poruchasz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ja też chyba kombi wlecę ale 3.0 d bo dawno nie w aucie Fajny ten Bizon
poziek Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 wreszcie poruchasz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ja też chyba kombi wlecę ale 3.0 d bo dawno nie w aucie Fajny ten Bizon no nie mów, że sokół nie mógł dobrze zakisić ogóra w S3 złożyć fotele i akurat wypięta dupeczka wystaje do pieska :naughty:
variocustoms Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Na pieski trzeba uważać bo potrafią ugryźć
J E L I T O Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 super autko, ale szukaj od razu Mpasztetu.
sokolnh Opublikowano 18 Września 2009 Autor Opublikowano 18 Września 2009 wreszcie poruchasz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ja też chyba kombi wlecę ale 3.0 d bo dawno nie w aucie Fajny ten Bizon no nie mów, że sokół nie mógł dobrze zakisić ogóra w S3 złożyć fotele i akurat wypięta dupeczka wystaje do pieska :naughty: teraz bede jak jon lajoine
nex Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 no no Kamil teraz tylko sesja jak PABLO i PABLO .... I NIE MA CHU*A WE WSI :decayed: :polew: GANGSTA a po sesji będzie już tak: brakuje tylko guna i stripizerki mówisz- masz... GANGSTA MADAFAKAAAA
lapek85 Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 sokół fajna bumka wiesz co jest dobre, ale z tym S3 to chyba był niewypał co?? :>
sokolnh Opublikowano 21 Września 2009 Autor Opublikowano 21 Września 2009 sokół fajna bumka wiesz co jest dobre, ale z tym S3 to chyba był niewypał co?? :> czemu, naprawde za***iste auto było wyszalałem sie nim project
.Szczepan. Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Na takich kapciach to chyba jest męczarnia a nie jazda.
Tukan Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Na takich kapciach to chyba jest męczarnia a nie jazda. Przesadzil z VT
Reggi Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 To Ty dziany jesteś nie ? Fajny pasztet a ja se hondę kupię Mogę Ci sprzedac.. jakie to kurva nie wygodne.. w Audi czy BMW to przynajmniej pociupciasz..w Hondzie z braku miejsca to możesz co najwyżej podwieźc panne pod dom i za cycka potrzymac
Bieniek Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 To Ty dziany jesteś nie ? Fajny pasztet a ja se hondę kupię Mogę Ci sprzedac.. jakie to kurva nie wygodne.. w Audi czy BMW to przynajmniej pociupciasz..w Hondzie z braku miejsca to możesz co najwyżej podwieźc panne pod dom i za cycka potrzymac Podobno cycate do hondy nie siadaja :naughty:
Reggi Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Podobno cycate do hondy nie siadaja :naughty: Cycate tak..dupiaste nie
Rekomendowane odpowiedzi