tomal Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Witam wszystkich :biggrin: Nadszedł czas kiedy i ja chcę pokazać swoją A4 Niestety ma małe ała na tylnim zderzaku,obiecuje naprawie POZDRAWIAM
pre_pl Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 ten hak i chrom na wydechu trochę się gryzą.... fajnie jakby lusterka dać w kolor nadwozia dość niespotykany kolor w ogóle :smile:
schiller Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 autko ogolnie ladne tylko te swiatla z tylu + ten chrom, hmm... niekoniecznie. tym ala zajmij sie szybko i przy okazji sciagnij te listwy ze zderzakow. i hak tez
Piotrek98igo Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 musisz wykonac kilka zmian,ten chrom pod światłami tylnymi trzeba pomalowac pod kolor nadwozia, tak jak to zrobił tutaj kolega son_czwa http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=4402&start=0 hak odpada popracuj troszke na nią :twisted:
tomal Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Opublikowano 5 Maja 2007 Dzięki za opinie i pomocne rady Ajak wnętrze? Brak mi pomysłów na zmiany
Gość spedyt Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Ładna A4, a co to na tylnym zderzaku jest? I zdejmij to coś z kierwnicy
tomal Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Opublikowano 5 Maja 2007 Kierownica jest bardzo zniszczona,czeka na obszycie na nowo Zderzak spotkał się z kamiennym ogrodzeniem POZDROWIONKA
Szewczenko7 Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 ogolnie jest ok tylko w srodku zrob porzadek :twisted:
audia4s4 Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 To z kiery sciągnij i gałke na orginał zmien,a i ten kawałek tej wklejki przy pokrętłach nawiewu zlikwiduj
Gość Goodspit Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Ładna A4, a co to na tylnym zderzaku jest? I zdejmij to coś z kierwnicy Dokładnie, to coś na kierownicy wygląda nie za bardzo... a i gałka zmiany biegów też jakaś taka "jarmarczna". Ogólnie autko ładne ale coś za dużo na nim naczepiane, a listwy na zderzakach to obowiązkowo zdejm
audia4s4 Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 a listwy na zderzakach to obowiązkowo zdejm Dokładnie i te w przednim zderzaku kratki na czarno psiknij
tomal Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Opublikowano 5 Maja 2007 DZIęKI narazie ide zmienić listwy pod tylnimi lampami Oczywiście na takie pod kolor auta,wstawie fotke jak to wygląda
Hauzer Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Kolorek mi się bardzo widzi ale światełka tył już nie :twisted: Ogólnie ładna.
tomal Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Opublikowano 5 Maja 2007 Niestety orginalne listwy pod lampy mają inne mocowanie A jak z czarnym kolorem?
schiller Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Zderzak spotkał się z kamiennym ogrodzeniem parktronika ci trzeba
adamq Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Tą folię śniadaniową przy pokrętłach zdejmij!! Podoba mi się ten nietypowy kolor
Piotrek98igo Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 tomal lepiej juz ,ale pokombinuj żeby było w kolor nadwozia
Gość rob Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Niestety orginalne listwy pod lampy mają inne mocowanieA jak z czarnym kolorem? Obrazek tylko kolor nadwozia
Rekomendowane odpowiedzi