Dexter Opublikowano 10 Czerwca 2006 Opublikowano 10 Czerwca 2006 A to moja kombi:).Mało aktualne fotki ale zawsze coś ,barkuje na nich tylko relingów w chromie.Miałem zrobić dzisiaj nowe ale aparat uczył sie pływać i nie chciał pożniej wspópracować. :mrgreen:
Szewczenko7 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Gratuluje wyboru autka :mrgreen: jest git
spanky Opublikowano 10 Czerwca 2006 Opublikowano 10 Czerwca 2006 autko dosyc znane .... kiedys jezdilo po Warszawie ... ;-)
T-żółw Opublikowano 10 Czerwca 2006 Opublikowano 10 Czerwca 2006 he he niekiepski maluszek fajne felgi :!:
bratpit Opublikowano 10 Czerwca 2006 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Znana i ślicznusia zarazem. Gratulazion
wojtas-audi Opublikowano 10 Czerwca 2006 Opublikowano 10 Czerwca 2006 No wlasnie juz widzialem gdzies ta furke :mrgreen: Niewiem czy na AKP czy gdzie indziej ale znana, bardzo ladna !! Super wybor :razz: I ponownie Lublin :roll:
lnn Opublikowano 10 Czerwca 2006 Opublikowano 10 Czerwca 2006 pozwolilem sobie wkleic bo cos linki nie dzialaja
spanky Opublikowano 10 Czerwca 2006 Opublikowano 10 Czerwca 2006 No wlasnie juz widzialem gdzies ta furke :mrgreen: Niewiem czy na AKP czy gdzie indziej ale znana, bardzo ladna !! Super wybor :razz: I ponownie Lublin :roll: kolega tez jest zarejestrowany na AKP ;-) ale furak kiedys mial wlasciciela w Warszawie .....
wojtas-audi Opublikowano 10 Czerwca 2006 Opublikowano 10 Czerwca 2006 kolega tez jest zarejestrowany na AKP ale furak kiedys mial wlasciciela w Warszawie ..... No mniejsza oto, ale fotki juz widzialem moze na AKP :mrgreen:
Lukas Opublikowano 10 Czerwca 2006 Opublikowano 10 Czerwca 2006 jakbym ja znalazl takiego malucha to audi bym sobie juz darowal miodzik
QBAba Opublikowano 10 Czerwca 2006 Opublikowano 10 Czerwca 2006 OOO witam kolege widze,że dodałeś troszke chromików - odrazu kilka lat młodziej wygląda :smile:
Gość zdeniu Opublikowano 11 Czerwca 2006 Opublikowano 11 Czerwca 2006 tu nie ma co duzo pisac przeciez to avant wiec juz jest piekny :mrgreen: a do tego gleba, ciekawe fele i tech chromek wszystko robi bardzo pieknego maluszka :mrgreen:
Szewczenko7 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Opublikowano 11 Czerwca 2006 No wlasnie juz widzialem gdzies ta furke :mrgreen: Niewiem czy na AKP czy gdzie indziej ale znana, bardzo ladna !! Super wybor :razz: I ponownie Lublin :roll: wOJTAS NIE PRZEJMUJ SIE MY ZA TO JESTESMY Z DOLNEGOSLASKA DZIELI NAS 70 KILOSOW :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 11 Czerwca 2006 Opublikowano 11 Czerwca 2006 naprawde fajniutka, super fele, bardzo fajny kolorek...1 slowem cud niunia
Kulczas Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 hej fajna furka ogladałem na zywo pare razy fele 18 miodzik, niee mam pytan co do wygladu;)tylko słyszałem ze czesto odwiedzasz warsztat-gdzies zgubiłes zderzak ostatnio!!hehe pozdrawiam
Adik Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 Furka wypas kolor + duze felgi robia wrazenie... Autko nalezalo kiedys do "membera" TDIRACING TEAM :razz: a teraz gosc jezdzi LEONEM Cupra... i tez mu to auto ladnie wymiata... :twisted:
Jaro Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 bardzo ladne drobne wykonczenia.Autko zwraca uwage! Gratulacje
Dexter Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Opublikowano 15 Listopada 2006 hej fajna furka ogladałem na zywo pare razy fele 18 miodzik, niee mam pytan co do wygladu;)tylko słyszałem ze czesto odwiedzasz warsztat-gdzies zgubiłes zderzak ostatnio!!hehe pozdrawiam Ostatnio miałem problem z wymianą rozrzadu w Lublinie stąd może tak plotka :mrgreen: że auto okupuje servis a poza tym ciesze sie że wam sie podoba
Rekomendowane odpowiedzi