tytyryty Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 1.9 TDI 110 KM ( w planach wiecej KM) kolor LB7Z satinsilber metallic 4 razy airbag 4 razy szyby elektryczne climatronic elektrycznie regulowane lusterka podgrzewane oraz składane ABS skórzana kierownica komputer wspomaganie central czujnik deszczu roleta tylnej szyby podłokietnik przód i tyl alufelgi 18"(firmy - mille miglia - producenta alu dla Alfa Romeo, Ferrari, Lancia i Maserati) Halogeny przednie oswietlone wnetrze na niebiesko immobilaizer xenony
Iverson Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 czy to auto jest od kolegi z Pleszewa , rej PPL??
Patrykbor Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Fajny tolek tylko ten felunek jakoś mi nieleży
aju Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Fajny tolek tylko ten felunek jakoś mi nieleży o tym samym pomyślałem, jakiś taki paździochowaty, niby ładny duży ale jakoś nie leży
tytyryty Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 mam dodatkowe fele 17" cos na wzor S-line ale to juz nie na ten sezon:d
mrogal Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 xenony w zyrandolach ladny tolek
jedrekx Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 ja bym wstawił felgi od Top Sporta
adrianus Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 a mi sie wlasnie w tym toledo najbardziej felgi podobaja, niby tylko 18'', a wygladaja na calkiem spore
GRazny Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 ładne... zobaczymy na żywo a felgi cóż... o ile się znam... a się nie znam to po prostu stylistycznie nie pasują do tego autka... tak mi się przynajmniej wydaje
marewel Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Jedyne co jest fajne w tym aucie to ARL 150KM,niestety go nie masz.
karol24 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 fajny,niech ktoś mówi co chce ale leon czy toledo też się extra prezentują (przy odpowiedniej feldze)
GILI Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Mnie się wydaje,że felga właśnie fajna bardzo dobrze leży Miałem kiedyś taki wzór w Passacie B3,tyle,że 16'Ozeta.
Rekomendowane odpowiedzi