xxxSzYbAxxx Opublikowano 3 Września 2013 Autor Opublikowano 3 Września 2013 Dużo roboty żeby wydrzeć deske? robiłem to pierwszy raz i wyciągnąłem w 3 godzinki
xxxSzYbAxxx Opublikowano 4 Września 2013 Autor Opublikowano 4 Września 2013 Zaczyna przypominac auto Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
slimaczek89rz Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Jak zrobiłes czarne uszczelki?
Gość cwiara Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Nie chcialbyc wiedziec bo jebniesz Pasta do butow i stary olej silnikowy robia cuda Sent from my iPhone5 using Tapatalk
kaju Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Nie chcialbyc wiedziec bo jebniesz Pasta do butow i stary olej silnikowy robia cuda Sent from my iPhone5 using Tapatalk Widze że mój towar rzeczywiście wspomaga myślenie Napaćkane z japca kaja
xxxSzYbAxxx Opublikowano 4 Września 2013 Autor Opublikowano 4 Września 2013 Bo i polerowanie szmata do momentu az nie brudzi Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 17:01 ---------- Zaczyna nabierac ksztaltu.. jutro skonczymy zostalo praktycznie pare rzeczy oraz spasowac plastiki bo na razie szpary takie ze po prostu tragedia... ale jestem dobrej mysli Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
xxxSzYbAxxx Opublikowano 5 Września 2013 Autor Opublikowano 5 Września 2013 Na sportowo to dzis bd rozbierac wszystko szpar nie przezyje i kosz trza poprawic Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Gość cwiara Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Dobrze ze w pon do pracy to sobie przynajmniej odpoczne Sent from my iPhone5 using Tapatalk ---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 08:56 ---------- Jeszcze poducha , fotele i finito Sent from my iPhone5 using Tapatalk
xxxSzYbAxxx Opublikowano 5 Września 2013 Autor Opublikowano 5 Września 2013 jak to finito i tak bez radia? Radio to grubsza sprawa za wiele mozliwosci albo rnsd albo rnse albo cos nie ori nie wiem co wybrac Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Gość cwiara Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Koniec rezania Sent from my iPhone5 using Tapatalk
grucha1 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Brawo panowie.dlugo to wam trwalo:D ale to pewnie ten kac
Gość cwiara Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Gdyby byla gotowa wiazka to byloby o wiele szybciej, ale musialem wszczepic elektryke klimatronika w ori wiazke gdzie nie bylo klimy. Z tym bylo najwiecej roboty. Ale nie ma rzeczy niemozliwych. Zaraz wyjezdzamy na spot Sent from my iPhone5 using Tapatalk
xxxSzYbAxxx Opublikowano 5 Września 2013 Autor Opublikowano 5 Września 2013 No to Panowie uroczyście oświadczam, że pierwszy etap rezania został zakończony.. Zanim zaczne wklejać zdjęcia, ogromny szacun i ogromne podziękowania dla kolegi Cwiara który ogarnął to wszystko i dzięki temu mogę cieszyć się nowym modem To my tu pitu pitu a konkrety są takie.. Było: Potem nastąpiła wielka demolka i auto prezentowało sie mniej wiecej tak: W tzw międzyczasie przyszła pora na zmianę dachu i powstało coś takiego: a efekt końcowy wygląda tak: a na koniec pamiątkowe foto
grucha1 Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Widzialem na wlasne oczy i za taka robote to szacun
Rekomendowane odpowiedzi