Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Oem +

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:kox: bedzie wesoło :kox:
Opublikowano

Zastanawia mnie jakim cudem rzeczoznawca z ubezpieczalni tak obniżył wartość samochodu.. policzył rzeczy ktore zostały dołożone? ja jakiś czas temu mialem smieszną stuację że mi jakiś baran przed nosem na rondzie zajechal i go delikatnie dotknąłem i obtarcie na zderzaki grilu itp ale zmierzam do tego że zderzak s4 policzyl jako zwykły kratki tez i dopiero po chyba trzecim lub czwartym odwołaniu zmienili w tej ich smiesznej wycenie że nie są to standardowe częsci.. ale na szczeście moj Tata jest rzeczoznawcą i wiedział jak to ugryźć hehe, ale powinieneś zlecic niezależnemu rzeczoznawcy wycene auta tak zeby ustalić właściwą wartość rynkową auta a jezeli wartość ta okaze się wyższa niż koszty naprawy to bedziesz sie ubiegał o zwrot tej kasy jaką naliczyli czyli te 21 tyś o ile dobrze pamietam i wtedy ci spokojnie starczy na mody ;d

a jak zalozysz przód sline to nastepnym razem bedzie wiecej $ :kox:

Opublikowano

Przy ubezpieczeniu nalezy podać dokonane zmiany, jeśli tego nie zrobi to nie bardzo ma o co sie dobiegać w razie W, auto zostało podliczone na seryjnych gratach podczas pisania umowy :gwizdanie:

Opublikowano

ja jak ubezpieczalem auto przodu jeszcze nie mialem, jezeli na zdjeciach robionych przez rzeczoznawce z ubezpieczalni te graty sa widoczne to mozna walczyc, ja bym próbowal.. mowimy tu o ladnych paru złotych :tongue4:

u mnie tak jak pisalem po paru pismach dopiero to uwzglednili ale oplacało się :hi:

Opublikowano

Mi sie nie udało :wallbash: ostatnio B5 wycenili mi na 10tys w HDI :sick3:

Opublikowano
  • Autor

byłem dzisiaj ogladac parcha... juz prawie koskladany... zostało spasowac zderzak, załozyc nakladki na drzwi

Dokladeczki w kolorze to jest to :naughty:

Koła maja byc piatek sobota, wiec w weekend jest moj :notworthy:

Opublikowano

masz foto? :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Pazdzioch wrócil... jezdzi, (zapier...) po miesiacu jazdy polonezem az sie boje wciskac do konca :naughty:

foty wieczorem

Opublikowano

super :kox: Ty masz wydech caly 2,5? kiedy program?

Opublikowano

super :kox: Ty masz wydech caly 2,5? kiedy program?

:shocked: kiedy zrobiles? :decayed:
Opublikowano

Wreszcie. Czekamy na zdjęcia ;)

Opublikowano

ta zrobil z poldka zabral i teraz mu gwizda jak w duzym fiacie

Opublikowano
  • Autor

miało byc 2,25 cala :decayed: zj***ła mi sie literówka...

turbo Boosta juz mam, dzisiaj zakupiłem Oil tez Auto gauge :naughty: Respekt na miescie + 10 PKT

Opublikowano

kiedy program ?? :evil:

Opublikowano
  • Autor

Sprawa jak zawsze sie komplikuje... Jestem na L4 do 21 wrzesnia a umowa o prace konczy mi sie 12... wiec jestem bezrobotny :decayed: musze zadzwonic do rogala... zostało do załozenie BQ i wskazniki temperatury oleju i T boost... [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 17:02_________________________________________________hpim7327.jpg

\hpim7322.jpg

hpim7329.jpg

hpim7328.jpg

Jakos parch se wyglada

Opublikowano

Dobrze że pomalowałeś te dokładki :good:

Opublikowano

felgi miały być białe :chytry:, dobrze że aby quattro dołożyłeś jak zmieniałeś tylne ćwiartki :good:

Opublikowano
  • Autor
elgi miały być białe chytry

miało byc... ale kasy zabrakło... jeszcze malowanie pakietu chromby doszło i juz nie chciało mi sie bawic... a auto potrzbene

Opublikowano

felgi miały być białe :chytry:, dobrze że aby quattro dołożyłeś jak zmieniałeś tylne ćwiartki :good:

tu nie trzeba nic ciać przespawywać, zeby naped tylny wyrezać :wink4:

Magic rezaj Quattro :decayed: zima idzie :naughty:

Opublikowano

w końcu w domu :good: