spin444 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 No widzę ze zabudowa car -audio rozwija się pisałeś wcześniej ze myślisz nad 19" jak byś chciał się pozbyć swoich 18" odezwij się może się dogadamy podjechał bym po nie do Częstochowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Jajka wszadziłem w boczek bo po prostu lezały mi szafce:wink:---------- Post dopisany 06-11-2012 at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany 05-06-2012 at 08:41 ---------- http://imageshack.us/a/img547/2016/zdjcie0270.jpg Slajn pełna geba:decayed: ten znaczek jedno miejsce nizej i bedzie jak powinno byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Jajka wszadziłem w boczek bo po prostu lezały mi szafce:wink:---------- Post dopisany 06-11-2012 at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany 05-06-2012 at 08:41 ---------- http://imageshack.us/a/img547/2016/zdjcie0270.jpg Slajn pełna geba:decayed: ten znaczek jedno miejsce nizej i bedzie jak powinno byc Miałem to samo pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 W jego rejonach tak sie zaklada :facepalm::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 ładnie się prezenci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 czerwony hebel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Koza? Mały hebel? Reklama z Kauflandu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 dobrze wyglada wyrezales ten przekaznik wkoncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Koza? Mały hebel? Reklama z Kauflandu? nie koza bo auto jest na lewarku... przekaznika nie zrobiłem jeszcze, na razie silnik to lekkim remoncie, po weekendzie hamowanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Koza? Mały hebel? Reklama z Kauflandu? nie koza bo auto jest na lewarku... przekaznika nie zrobiłem jeszcze, na razie silnik to lekkim remoncie, po weekendzie hamowanko To o co chodzi z tą fotą? silnika nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 pomalowałem zaciski na czerwony:decayed: lans na wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarszo Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 @MAGIC Co to za felung? W pierwszym poście wymieniałeś o audio. Czy masz dystanse mdf jakieś? Bo nie wiem czy przy zmianie głośników jest to konieczne a co za tym idzie czy trzeba jakoś rezać tapicerkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 nieseryjne głosniki wymagaja dystansów MDF, kupiłem je na allegro za jakies 38 zł. DYSTANSE MDF AUDI A4 ( B6 B7 ) , A3 ( 8P ) DYSTANS (3947806583) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. najcieżej to było mi przepchnąć kable go głosników, a boczki pasuja. Nic nie trzeba docinac felga ro RS6 C5. Juz 5 sezon na niej zaczynam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Nie znudziła Ci się ta fela?? Ja przez 5 lat przerobiłem 17` dwa komplety RS`ów 19` i 18` MAM. Teraz będą kolejne:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Nie znudziła Ci się ta fela?? Ja przez 5 lat przerobiłem 17` dwa komplety RS`ów 19` i 18` MAM. Teraz będą kolejne:naughty: moze i znudziła, ale za to jest pancerna:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Madzia, ale nie ten odcień różu na zaciskach położyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Madzia, ale nie ten odcień różu na zaciskach położyłeś jak juz chciałes być taki dowcipny to w różu i tak jestem bardziej męski od Ciebie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 A'propos męskości ... ja nie wożę ze sobą gumowego dildo do robienia sobie dobrze .. :grin: nie kompromituj się już więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 aaa no woze sobie:decayed: zapomniałem dopisac o kolejnym modzie w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 nowe heble daja rade i fajnie wygladaja razem z odnowiana felga autko bez tylniej nakleji tez o niebo lepiej sie prezenci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi