Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zapachy samochodowe,perfumy,choinki : czyli jakie stosujemy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie polecamy, gdzie je umieszczamy, które najprzyjemniej pachną itd.

A może macie jakieś inne patenty na przyjemny zapach, wewnątrz waszych autek! [/b]

Opublikowano

u siebie stosuje pezeważnia Anyi Tabaco ponieważ jestem palaczem. pachnie spoko, moja żona też go lubi. wcześniej też tylko ten. nie jest za słodki ani za kwaśny. dla mnie w sam raz. umieszczamna środkowych wlotach, po prawej stronie z 3ki środkowej :wink:

Opublikowano

jedynie zolte choinki zapachowe, ktore fajnie wyndaja nad glowa :rotfl::rotfl::rotfl:

Opublikowano
jedynie zolte choinki zapachowe, ktore fajnie wyndaja nad glowa :rotfl: :rotfl: :rotfl:

święte słowa ;)

Opublikowano

buhahaah Jaki temat:D :biggrin: Racja Wunder-Baum jak dla mnie najlepsze są :lol:

Mam ich całą kolekcje w schowku za fotelem pasażera ....

Opublikowano

Po poprzednim wlascicielu (auto kupilem w 2005r.) zostal mi zapach, ktory jeszcze pachnie. Nie wiem dokladnie co to, ale to taka buteleczka, ktora zaklada sie na kratke... :smile:

Opublikowano
jedynie zolte choinki zapachowe, ktore fajnie wyndaja nad glowa :rotfl::rotfl::rotfl:

zgadzam się z przedmówcą :twisted:

Opublikowano

mi najlepiej podpasował arbuzowy przypomina zapach KENZO bardzo ładny ale trudno dostępny

Opublikowano

Nie stosuje

Opublikowano

zielone jabłuszko jest the best :exclaim: :rotfl:

Opublikowano

Ja od czasu do czasu kupuję coś nowego do auta i pachnie w środku nowym materiałem, jak nie w 10-letnim aucie, czy jakiejś taryfie.

Opublikowano

a ja puszcze baka i tez milo pachnie :rotfl: swojskie klimaty i za darmoche :rotfl:

Opublikowano

Ale temat........

najlepiej nic nie stosowac!! Audi ma swój specyficzny zapach ;)

Opublikowano

Wujek jak raz zastosował lawedowego plaka w astrze+choinka lawendowa to w długiej trasie ciotka 3 razy wymiotowała :P

Po wyrzuceniu choinki przeszło :lol:

Wystrzegam się mdlących zapachów, plak-cytrynka albo brzoskiwnka, i kiedyś pomyłkowo kupiłem jakiś zapach zakładanu na kratke taki okrągły-dla palaczy pseudo cytrynka, pachnie delikutaśnie od pół roku i dopiero połowa znikła! :eek: :eek: :eek:

Opublikowano

ambi pur i nic nic wiecej :))) oczywiście x2

Opublikowano

od zawsze AmbiPur, pachnie i wyglada profesjonalnie, starcza na długo i posiada fajną game zapachów :wink:

Opublikowano

Hehehe ja widziałem kiedyś u Złotówy... kostkę toaletową miał położoną z tyłu :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Wygrał dla mnie:P

Opublikowano

od zawsze AmbiPur, pachnie i wyglada profesjonalnie, starcza na długo i posiada fajną game zapachów

Zgadzam się w 10000% procentach chociaż wolę te 40% :lol:

Opublikowano

myję auto w środku - to wystarcza

Opublikowano

Ja w listopadzie 2006 kupiłem Ambi Pura (polecam), miał starczyć na 3 miesiące. Mam ustawiony delikatnie i po ponad pół roku pół buteleczki odparowało. Zamocowany na środkowym nawiewie niestety na dziurach przekręca się kratka w dół.