FPek Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Nie do końca sie zgodzę Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
Blachu Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Nie do końca sie zgodzę Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Stawiam, że masz na myśli wynik
DaveDaveDave Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) a moim zdaniem Floyd pokazał klasę, wychodził kiedy chciał z ofensywy Pacmana. Większość ciosów kończyła się za barkach Mayweathera, kontrował porównywalnie do Filipińczyka, aczkolwiek pokazał jak zawsze swoje mistrzostwo defensywy. Powinien się cieszyć że dostał aż cztery rundy. PO tym śmiesznym komentarzu po walce, pewnie będzie starał się o rewanż. Edytowane 3 Maja 2015 przez DaveDaveDave
Biszczan Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Fajnie, że nie trzeba było szukać walki na necie, ale Olbrychski w studiu i Szczęsny jako komentator to tragedia Floyd jak Chelsea Jeśli jego ostatnia walka ma odbyć się na jesieni to chciałbym aby to był ktoś z trójki: Thurman, Khan, Garcia (Chyba, że wystartuje do Gołowkina )
DaveDaveDave Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Olbrychski na mocnym zjeździe był, nie mogłem go słuchać. Było by dobrze gdyby dostalibyśmy jakieś relacje z narożników, aczkolwiek i tak dobrze bo mogłem obejrzeć walkę w HD na tvp1. Edytowane 3 Maja 2015 przez DaveDaveDave
wypsiu Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) To byla walka a nawet wygrana marketingu nad sportem.... Jesli Floyd uwaza sie za takiego geniusza i udowadnia to walkami gdzie przeciwnicy sa zmuszani do robienia wagi pod niego,to niech on dla odmiany pojdzie kilka kg w gore i wyjdzie do Glowkina. Edytowane 3 Maja 2015 przez wypsiu
gajtas Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Koledzy mam wrażenie, że cały świat przeprasza za to walkę i tłumaczą się wszyscy. DLACZEGO...??? Bo wszyscy czekali na show za 400mln a dostali... No właśnie to co zwykle siła marketingu zrobiła swoje, tylko boks na tym ucierpiał bo każdy został oszukany w jakiś sposób. Duuzy niedosyt!!! Wmawia się ludziom ze to co drogie jest dobre, a gowno prawda bo każdy widział i zachwycanie się nad defensywa Floyda po walce stulecia uważam za porażkę boksu.
Biszczan Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 GGG mówił że może zejść do 70 jeśli dobrze pamiętam, ale Floyd nie ma z nim szans. Sila ciosu Kazacha jest zbyt wielka. Niech odchodzi czym prędzej na sportową emeryturę bo tego nie da się oglądać (Przynajmniej mnie nie pasjonuje jego defensywny styl walki).
wypsiu Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Opublikowano 22 Maja 2015 Floyd tylko kaleczy widowisko swoja za***ista technikom. W sobotnia noc byla walka,polecam panowie.... Dzisiaj Janik za Diablo w Moskwie ...
trezor4 Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Dzisiaj Janik za Diablo w Moskwie ... Wiecie gdzie mozna zoabczyc ?
Biszczan Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Po Łukaszu nie można było się wiele spodziewać. Nawet gby miał więcej czasu na przygotowania... Pewnego poziomu już nie przeskoczy. Bardziej nastawiałem się na Povietkin - Perez ale kubańczyk nie myślał za bardzo w ringu i Sasza szybko to wykorzystał. Teraz czas na Wilder - Povietkin :-) Chętnie zobaczyłbym też Rosjanina z Jenningsem. Coś tu ucichło ostatnio... Oglądał ktoś wczoraj Abraham - Stiegliz 4? Frampton - Gonzalez Jr bardzo dobra walka, zobaczcie koniecznie Arreola po wczorajszym remisie chyba zacznie być zapraszany na PBN ha ha
taktuś Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 14 sierpnia w Newark będzie polska noc.Szpila vs ConsuegraGłowacki vs Marco Huck o tytuł mistrza WBO wagi junior ciężkiejzaboksują też Sulęcki i ŁaszczykSzpila i Consuegra mają prawie taki sam bilans w tym po 14 nokautów, Szpila mówi, że obmyśla plan na mocny cios prawej ręki Kubańczyka
wypsiu Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Ktoś dzisiaj ogląd naszych "pięściarzy zawodowych" w USA... Ja pier**le Główka nokautuje Huca .....Brawo
domjenick Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 oglądałem, nawet postawiłem parę i wygrałem, tyle, zeby Głowacki zrobił to w 12 rundzie- byłbym dzisiaj weselszy
Skyliner89 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=yyFRo8w578k#t=97 Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez Skyliner89
GILI Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) Pierwszy raz słyszałem o Główce jakieś 2 tygodnie temu,wydaje się,że to bokser jakiego dawno nie było,ma wszystko,technikę,szybkość,silne uderzenie i poukładane w głowie. cała walka bez reklam https://www.youtube.com/watch?v=ONfQtQ7dRdw Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez GILI
wypsiu Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Gili bo tak sie interesujesz boksem.... Glowke czesto bylo widac na galach Polsatu ....
taktuś Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Główka jednak bez pasa http://wpolityce.pl/sport/262486-polak-zwyciezyl-ale-pas-byl-tylko-dla-niemca-gigantyczna-wpadka-organizatorow-walki-glowacki-hucki to jest właśnie piękno szermierki na pięści, bywa że zwycięzca murowany a tu niespodzianka...
wypsiu Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie był wcale taki murowany.Marco przez prawie rok nie walczył,przeprowadzka do USA zmiana i totalne przetasowanie calej ekipy.Tak naprawdę nikt nie wiedział co się przez ten czas dzieje z nim, i w jakiej jest formie.Jedno jest pewne ze jak Marco byłby ze starą ekipa, to skończyłby Główkę w 6 rundzie. I tak sie dziwie ze sędzia to puścił na 10.Co do Krzyska to wiedział o tej walce od ponad 6 miesięcy ,wiec mógł się z Diablo dobrze przygotowywać.Promotorzy od Wasyla sobie wynajęli debila Szpilkę aby na ich gale przyciągnąć PL widza.Amerykański boks zaczyna sie odradzać ,wiec będą im tam tacy potrzebni aby później amerykański champion miał kogo efektownie lać po ryju.Wiec i trener Lapin ma więcej czasu aby z Diablo przygotowywać Główkę.Kiedys Andrzej Fonfara wyszedł do ringu przed główną walka która była o pas.Po walce Andrzeja wieksza polowa trybun była pusta.... Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez wypsiu
domjenick Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 pierwsza obrona pasa poza granicami DE i od razu porażka- nie wiem, czy to przypadek i czy nie doszło by do tego wcześniej, z kimś innym, np Diablo- gdyby Sauerland tak kurczowo nie trzymał się niemieckiej ziemi... fakt wychowali sobie kilku mistrzów i nieprzeciętnych zawodników na przestrzeni lat, ale osobiście nie podobało mi się taktyka Sauerlandu, ale może tak miało być...
Rekomendowane odpowiedzi