mech15 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 walka jackiewicza leci teraz na polsacie sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 ja miałem chec postawic na niego bo mozna było troche wyjąć ,całe szczescie że tego nie zrobiłem,niedługo ksw.ciekawe jak tanio skóry nie sprzedam(pudzian) sie zaprezentuje ,pozdro dla brata wypsia ...siema co się nic nie pucujesz ... [br]Dopisany: Wrzesień 10, 2010, 16:42:29_________________________________________________...to o tego małolata mi chodziło siata 18 września będzie jego walka ... [br]Dopisany: Wrzesień 10, 2010, 19:04:04_________________________________________________Jutro walka Kliczko & Peter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 siema Madas ...to co jutro oglądamy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 wiadoma sprawa .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 ...Kliczko zaskoczony ... http://w382.wrzuta.pl/film/5S93n16HY8h/kliczko_peter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 ...Kliczko zaskoczony ... http://w382.wrzuta.pl/film/5S93n16HY8h/kliczko_peter Nie zapominaj, że Kliczko nie jest jakimś typowym debilem. Ma bodajże 2 fakultety.Nie chciał tykać brudasa, żeby go nie skrzywdzić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 ...chodziło mi o to że był zaskoczony zachowaniem Petera a nie że jest debilem ... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 ...chodziło mi o to że był zaskoczony zachowaniem Petera a nie że jest debilem ... :gwizdanie: Ale ja tego nie napisałem, że tak uważasz Chodziło mi o to, że jakby był "przeciętnej inteligencji" bokserem, pewnie by bambusowi jebnął :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezc1 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 teraz adamek bedzie walczyl z niejakim Vinny Maddalone :polew: juz 4 grudnia.. czemu mu daja takich kelnerow to ja tego nie rozumiem :wallbash: daliby mu tego haye albo kliczko dostal by w glowie i by zrozumial wkoncu ze sie nie nadaje do tej wagi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 widzielicie jak się podszkolił pudzian w boksie ? i w szybkości na macie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezc1 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 widzielicie jak się podszkolił pudzian w boksie ? i w szybkości na macie ? haha ladna praca nog w stojce :polew: wiadomo ze to pokazowka i rywal napewno tak latwo nie bedzie sie klad na mate w parterze, jak dla mnie to nic ciekawego i kolejna porazka pudziana.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 ...tak na wszelki wypadek to jest stronka gdzie można obejrzeć walkę Władka ... http://www.soccer-live.pl/transmisje.php ....miłego oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 a co Ty nie oglądasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezc1 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 ja z checia oberzje zobaczymy co pokaze wielki kliczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 a co Ty nie oglądasz ...Madas ja bym nie ogląda...browarki już są naszykowane ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 a co Ty nie oglądasz ...Madas ja bym nie ogląda...browarki już są naszykowane ... Hehehe. Ja juz zacząłem pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 a co Ty nie oglądasz ...Madas ja bym nie ogląda...browarki już są naszykowane ... Hehehe. Ja juz zacząłem pić ...to zdrówko truckmaniac... :beer1:[br]Dopisany: Wrzesień 11, 2010, 21:42:22_________________________________________________...teraz walczy BANKS I MONTANA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 a co Ty nie oglądasz ...Madas ja bym nie ogląda...browarki już są naszykowane ... Hehehe. Ja juz zacząłem pić ...to zdrówko truckmaniac... :beer1: :drinks: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 ja też jedno doje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi