truckmaniac Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 ja też jedno doje Ja własnie zwolniłem, bo jak tak dalej pójdzie, to do walki nie dotrwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 na jakim kanale oglądacie bo ja na RTL ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezc1 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 zaraz beda walczyc ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 na jakim kanale oglądacie bo ja na RTL ... Ja lookam w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 ...ja też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 co tak się krzywisz ... ważne że na RTL zawsz wszystkie walki pokazują w przeciwieństwie do polskich stacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 ...bo c**jowo się ogląda na kompie nie ma jak TV... ...ale by się namieszało jak by Władek przejebał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 ...ja też... Tu jest całkiem znośnie http://neptyktv.unl.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 ...ja też... Tu jest całkiem znośnie http://neptyktv.unl.pl/ no no przyznam że nieźle [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 23:00_________________________________________________ ...ale by się namieszało jak by Władek przejebał ... nie ma takiej możliwości .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 ...no zaczynamy będą grzmoty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 będą będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 ...no zaczynamy będą grzmoty ... Stawiam na...wiadomo [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 23:04_________________________________________________KLICZKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 ciekawe ile rund wytrzyma Nyga będzie prosił o litość ale widać różnicę wieku braci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 nasz Adamek pewnie ogląda tą walkę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 nasz Adamek pewnie ogląda tą walkę ... Strasznie ciekawi mnie postawa koksa. Chciałbym go sobie wirtualnie przystawić do Adamka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 myślę że będzie go męczył do 8-9 rundy ... jak to ma w zwyczaju .... [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 23:13_________________________________________________poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Władka Prawy jak zwykle za***isty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 he szkoda że nie siedzimy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 he szkoda że nie siedzimy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Piter poskacze jeszcze 2 rundy i jak mu nie wyjdzie żaden czysty cios to Kliczko go rozwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi