truckmaniac Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja jednak czekam na lekcję pokory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek5170 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 chyba jestem za Klitschko, wydaje mi się normalnym facetem, a Heye cwaniaka zgrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 K wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Haye jest nieco nieprzewidywalny, ale mam nadzieję, że Klitschko nauczy go w końcu pokory i sprowadzi do poziomu - walka na pewno będzie ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 chłopaki już po warzeniu ... niezły SHOW David z kibicami angielskimi odwalił,mam nadzieje że Kliczko zlewa te zagrywki i nie da się wciągnąć w ringu w jakąś głupią bijatykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 bracia Klitschko-to bardzo zrównoważeni i wykształceni goście...nie dają sie prowokować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 transmisja na na żywo z gali jesli ktoś nie ma TVP HD..... http://www.transmisje.info/index.php?option=com_content&view=article&id=220&Itemid=93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 pokaze mu K jak sie boksuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Box w wykonaniu braci K to wielką nędza, ciągła walka na dystans, może i skuteczna ale nie miła dla widza. Ale zapewne dziś wygra rutyna brata K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Inspektor albo nie znasz się na tym sporcie,albo nie widziałeś walk braci K .... :gwizdanie: Box w wykonaniu braci K to wielką nędza, ciągła walka na dystans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Hahaha. Na dystans dzisiaj to będzie próbował Haye wypunktować Kliczkę... Boshe Kliczki i walka na dystans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Oglądałem dużo wali braci K i takie odnoszę wrażenie, Na boxie aż tak się nie znam więc luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Jak mówiłem. Lekcja pokory ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszard1961 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 kliczko utarł nosa pajacowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 ...jakby na to nie patrzeć to Kliczko prezentuje naprawdę wielką klasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszard1961 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 trochę podejrzana szczeka ale wielkie doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Troche nudne te walki.... Wiecej taktyki i cwaniactwa,a mniej prawdziwej walki. No,ale teraz taki boks mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 ...jakby na to nie patrzeć to Kliczko prezentuje naprawdę wielką klasę Szczerze mówiąc brakowało mi trochę polotu, ale trudno mieć o to pretensje. Kontrolował przebieg walki i zrobił, co miał zrobić.Ze strony Haye'a liczyłem na sporo więcej, tymczasem nie zaskoczył mnie niczym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszard1961 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 i tak więcej pokazał niż z wałujewem przynajmniej bylo wiecej ciosów a nie spierdalanie po ringu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Ja tam byłem za Haye`m. Kliczko był spięty od samogo poczatku i strach go obleciał w któryms momencie. Dac Haye`owi dluzsze łapy i po Kliczce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi