wypsiu Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 jestem ciekaw jak ta walka się zakończy ale chyba przed czasem.... [br]Dopisany: Sierpień 27, 2011, 23:04:27_________________________________________________ byczki tępo mają za***iste ....
truckmaniac Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Póki co jestem mega pozytywnie zaskoczony. za***isty był ten lewy Czagaeva :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 23:25_________________________________________________Szacun i jeszcze raz szacun dla Povetkina. Wątpiłem, że da radę, a on, proszę. PO tej 6 rundzie się zdołał podnieść i jeszcze wygrać. Piękny boks w wykonaniu obu zawodników. Aż miło był patrzeć
wypsiu Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 moim zdaniem walka remisowa,byłem pewien że będziemy czekać na rewanż jeśli to prawda ze Powietkin spędził z trenerem tylko 3 tygodnie przed walką to był przygotowany bardzo dobrze...
adamooo Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 niedługo poza walką kliczki i adamka będzie walczył Sosnowski
barszczyna Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Sosnowski sam przyznał, że z jakimś bumem będzie się bił. Nie będzie czego oglądać moim zdaniem, Albert potrzebuje 2-3 walk.
PABLO Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Dosłownie przed minuty dodane, przeczytajcie niżej w tym linku http://adamek-kliczko.com/news.php
domjenick Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 a będzie gdzieś na otwartym kanale?
wypsiu Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 może będziemy mogli obejrzeć na RTL-u.... Co prawda przedstawiciele Kliczki nalegali by przekaz RTL-u był w czasie walki niedostępny na terenie naszego kraju. Jednak jest to wbrew prawu i nie dojdzie do skutku.
Ciepły Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Ja składam się z kumplami i wykupimy PPV na cyfrze
PABLO Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Oszukali mnie! Banda złodziei polskich decydentów karwa!!!
trezor4 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 to jest stronka na ktorej ludzi nadaja tv na zywo , puszczaja filmy , itd . Mysle ze na 100% ktos bedzie nadawal walke Adamka , mam taka nadzieje bo siedze w Finladii i to jedyne miejsce gdzie moge ja ogladnac . Ostanio ogladalem tam gale wojaka i walke povietkina ... http://pl.justin.tv/directory/sports/boxing?order=hot&lang=all
Ciepły Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Możemy zrobić konferencje na skype, ustawie Wam kamere na TV i będzie kox
trezor4 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 hehehe smiej sie smiej , kto wie czy nie bedzie to jedyne wyjscie
wypsiu Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 ...na spokojnie się obejrzy powtórkę ja akurat mam wyjazd w sobotę do PL ...
Ciepły Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Nie dość że tyle kasy mają z tego to jeszcze chcą na ludziach zarobić
trezor4 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 no wlalsnie z tego co slyszalem to ma nie byc zadnych reklam w tv dlatego kaza placic kase za ogldanie ....
Ciepły Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Zgadzam się i to jest dobra polityka bo przynajmniej nie będzie w trakcie oglądania proszków do prania i pampersów ale... TVP ma tyle kasy że mogli by spokojnie zapłacić za transmisje bez reklam. To wydarzenie na ogromną skale no ale cóż żyjemy w kraju gdzie nie ma żadnych priorytetów po za kasą :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 13:35_________________________________________________4 milionów złotych kosztuje telewizje typu (Cyfra, N'ka, Polsat) Transmisja w formacie PPV, biorąc pod uwagę że min. 1 milion ludzi w każdej z tych platform wykupi za 40 zł transmisje co już pokrywa koszty, każdy dodatkowy abonent to czysty zarobek
barszczyna Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Dlatego ja nie zapłacę za to. Reklamy tak czy siak będą, choćby te przed transmisją a i pewnie w trakcie też dowalą. Poza tym jak to jest, że za walkę Haye'a nie było trzeba płacić, a za walkę polaka taka konieczność jest? Trochę to patologiczne.
Ciepły Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Jest zakaz puszczania reklam w trakcie transmisji, wszystko ma być tak jak byś tam siedział ps. Gdzieś czytałem że można nawet komentatorów wyłączyć :gwizdanie:
hornet Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Dwóch goście się będzie prało i połowa miasta wyłączona z ruchu ma być :wallbash:
Rekomendowane odpowiedzi