Sqizzy Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Chłopaki do której można zamawiać PPV na galę w gdańsku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Szkoda że tak późno zmontowali ten film ale serdecznie polecam młodym i niedzielnym kibicom boksu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Chłopaki do której można zamawiać PPV na galę w gdańsku ? jak do 18 zamówisz to masz gwarancję ogladania walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 jak na razie mają tylko 3tys chetnych:grin: GOŁOTA vs SALETA. TRANSMISJA LIVE w Pay Per View - na razie sprzedano tylko 3 tysiące kodów!. GOŁOTA SALETA LIVE, GOŁOTA SALETA TRANSMISJA, WALKA GOŁOTA VS SALETA, GOŁOTA VS SALETA, GOŁOTA SALETA PAY PER VIEW, TRANSMISJA WALKI GOŁOTA SALETA, POLSAT B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Pany a w necie będzie gdzieś zobaczyć ten pojedynek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 jak na razie mają tylko 3tys chetnych:grin:GOŁOTA vs SALETA. TRANSMISJA LIVE w Pay Per View - na razie sprzedano tylko 3 tysiące kodów!. GOŁOTA SALETA LIVE, GOŁOTA SALETA TRANSMISJA, WALKA GOŁOTA VS SALETA, GOŁOTA VS SALETA, GOŁOTA SALETA PAY PER VIEW, TRANSMISJA WALKI GOŁOTA SALETA, POLSAT B I bardzo dobrze, się kutasy nauczą że ludzie maja ich w d*pie ( walka emerytów ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Porypało ich tyle kasy dać za walkę dziadków którym kasy braklo:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Wiesz zamówiłem tą galę bo oglądam ją w 10 osób, sam ogladalbym w internecie. wysłane z kanapki z szynką przez Tapatalk 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 co innego jak robisz melanż i zrzuta jest po 5 zł ale tu bardziej trzeba ich bojkotować i nie nabijać im kasy za coś co nie jest tego warte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ja mam plan jechać na kręgle może będzie lecieć gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ja mam plan jechać na kręgle może będzie lecieć gdzieś nawet bym powiedział że musi lecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Porypało ich tyle kasy dać za walkę dziadków którym kasy braklo:facepalm: 1L Finlandii mniej i masz walkę w tv... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riddick74 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Pany a w necie będzie gdzieś zobaczyć ten pojedynek? TVonline.strefa.pl|Telewizja Internetowa|Mecze na Żywo TV 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Porypało ich tyle kasy dać za walkę dziadków którym kasy braklo:facepalm: 1L Finlandii mniej i masz walkę w tv... Dominik za walkę która by cos znaczyła można było im zapłacić ale nie składać się na wyprawkę dla emerytów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miaudi2606 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 panowie i panie ci co zamówili walkę w cyfrowym polsacie na PPV , zaczęła się już ta gala czy nie , bo ja zapłaciłem 2 godziny temu i nadal nic :kwasny: , brak sygnału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Już się zaczęła,ja nie wykupiłem ale jest mały podgląd na necie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miaudi2606 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 kurcze ja mieszkam w uk i może dlatego sygnał jeszcze nie doszedł gala miała się zacząć o 18:00 polskiego czasu a mi nadal się wyświetla że tego kanału nie ma w moim abonamencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Panowie te wasze opinie czy warto czy nie to gówno tu kogo obchodzą,jeśli się nie interesujecie boksem to nie zaśmiecać mi wątku .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miaudi2606 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Panowie te wasze opinie czy warto czy nie to gówno tu kogo obchodzą,jeśli się nie interesujecie boksem to nie zaśmiecać mi wątku .... +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi