julo23 Opublikowano 15 Października 2009 Autor Opublikowano 15 Października 2009 Dzis wymieniłem filtr powietrza, filtr paliwa i przeciwpyłkowy.
David Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 bardzo zadbana w srodku - nie ma sladow uzywania jaki przebieg masz ?
julo23 Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 168 tys. W planach rozrząd i virus. Do tego musze zrobic hamulce z tyłu. No i za letnimi oponami 17" sie rozejrze.
David Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 rozrzad to podstawa ja zawsze zmieniam bo ufac to nie ma co innym.kolor tez bardzo ladny no wirus tez sie przyda ale najpierw miej ja 100 % sprawna i pewna powodzenia
julo23 Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 Kilka fotek: Miałem małą trase na autobanie i mogłem przetestować jak wgniata Nm. Jak sie znudzi deptanie i łydka zcierpnie to jest tempomat Planuje jeszcze kupić osłonę na aku. Navi po polsku juz jest:
radekdr5 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 konkretna fura ladna ladna i kolorek tez niczego sobie zadko spotykany
julo23 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 Moduł BT w radiu chyba jest skoro mi wyszukał telefon takie urządzenie: Audi UHV 0065.... Tylko musze rozkminić co dalej żeby to działało Spotkała mnie niemiła niespodzianka strzeliła szyba z przodu od kamienia, mało brakło i by uderzyło w uszczelke, a na kleju niestety szyba ma najczulszy punkt i pękła jak bańka Dobrze że miałem wykupione w PZU pakiet Autoszyba i wymienili mi od ręki na nową. Wczoraj wziąłem sie za wymiane tarcz i klocków z tyłu. Niestety nie obyło sie bez ofiar w ludziach Jedna śruba była zapieczona i trzeba kupić atestowaną chyba w ASO. Bo nie mam innego pomysłu gdzie taką dostanę...
Wandej Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 super niunia Srodeczek taki jak moj tylko że nie mam rns`a i tempomatu I chyba sie zorientowałem że jednak nie mam kolorowego FIS`a ale za to ory ksenon siedzi
Mathis Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Kolor robi niesamowite wrażenie Sporo jest niebieskich "ala S4" ale ten wygląda kozacko Jest niezła baza do dalszych modów - ksenon, szybki, wirus
JohnZi Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Teraz wyjdzie przez ta szybe, ze bita Bardzo fajny furacz, gratki
Bart-S Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Ładna niunia Jeśli szukasz rozrządu w historii serwisowej - interesuje Cię zestaw części oznaczonych nr 038198119A + pasek 03G903137E i pompa wody 038121011JX. Tyle jeśli chodzi o części - natomiast co do wykonywanych czynności: zdjęcie/założenie przedniego pasa 50380900, zdjęcie/założenie pompy wody: 19501985. Szyba poszła Ci dokładnie w tym samym miejscu co moja... Co do BT - skoro znalazło Ci urządzenie (Audi UHV) - połącz się z nim przy pomocy telefonu i gdy zapyta o pin wpisz 1234 Miłego i bezawaryjnego użytkowania życzę
Gość Misiek-Zgierz Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Super fajnie wygląda gratulacje Odnośnie zimówek też mam ten sam problem - musiałem założyć brzydkie, a według mnie całkiem fajny komplet letni w piwnicy
julo23 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Nowe letnie opony 225/45/17 Vredestein. Komfort nieco spadł ale moja mała pasażerka sie nie bulwersowała także musi być OK Tylko żeby mi na pielęgniarkę nie wyrosła bo mało zarabiają Troche przykurzona ale taka teraz pogoda...[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 15:24_________________________________________________Wreszczie troche czasu na wiosnenne pucowanie
agoonzo Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 kupiłem takie same opony widzę,że dobrze wyglądają na aucie .jutro zakładam u siebie i będę widział efekt na żywo
David Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 tez mam Vredstein ale 235/35/19 opony wygladaja s line przod by sie przydal
julo23 Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 Mały gadzet - Tuner TV. zastanawiam się czy nie można tego upchnąć w słupek żeby było niewidoczne. Mam problem z TVP2 - u mnie na wiosce nie chce za bardzo odbierać. Niby obraz jest dobry za po chwili sie przesuwa poziomo i traci na jakości. Jeszcze próbowałem zmieniać ustawienia ale chyba na tej pozycji powinno sie oglądać w PL ? Jeszcze chciałem powalczyć z tym bo mam lekkie zakłócenia, no i musze odlokować TV w czasie jazdy ale z tego co czytałem opis to masakra jakaś z tym jest Ma ktoś doświadczenie z tymi antenkami ?
Bart-S Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Brawo! Jeśli chodzi o moduł który pokazałeś - myślę że bez problemu powinno dać się go upchnąć za osłoną słupka D (wygląda na dość płaski). Kiedy pozostałe modyfikacje? Czego tam jeszcze brakuje?
julo23 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Brakuje mi jeszcze boczków do przodu drzwi żeby były z pakietem oświetleniem i od kierowcy na 4x szyby. No i dwóch lampek pod nogi. Dziś wkońcu przełożyłem listwy wykończeniowe. Listwy z drzwi i tylna popielniczka to jedną ręką i w momencie. Za to ta nadłuższa na desce nad radiem to masakra była... Chyba walczyłem z godzinę. No i popilniczka z przodu również cieżko za to było sie zabrać. Oto efekt, niestety koło biegów ramka została czarna bo ta od automatu nie pasuje. Jakby ktoś potrzebował kolor SOUL listew to mam do sprzedania.
Bart-S Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Skądś znam te dekory [br]Dopisany: 08 Sierpień 2010, 18:18_________________________________________________Julo ramki z fakturą rybiej łuski w B6 to aluminium Visier - kod koloru 21S. Uważaj na ramki z B7 - tam nazywa się to aluminium Facette, ma kod koloru 25W i różni się fakturą od tych z B6. Poniżej zaznaczam jak to odczytać - na zdjęciu masz kod WW4 czyli zwykłe szare aluminium szczotkowane (nie S-Line) z B7.
Rekomendowane odpowiedzi