Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Póki co mody na bok - pompa wysiadła

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym wam przedstawić mój zakup :). Miało być A4 Avant 2.5 TDI a pdało na nieco większą siostrę czyli A6 C5. :kox:

Kilka słów na temat a6:

Jest to podstawowa wersja = przynajmniej tak mi się wydaje:) Bardzo ładnie zadbana, z ori przebiegiem sprawdzonym w serwisie Audi w Opolu, powymianie rozrządu itd itp

Wyposażenie:

- rod produkcji 1999

- silnik 2.5 TDI 150 KM :>

- climatronic dwustrefowy :kox:

- tempomat :rolleyes:

- elektrycznie regulowane fotele

- pełna elektryka szyb

- alu ori 16" z zimówkami

- i wszystko co w C5 było w podstawowej wersji

- i bym zapomniał - XENONkY - ale wyleciały bo były źle założone i się przetrwornice spaliły

- nowe świece żarowe

Co planuje zrobić:

- wymienić pompę paliwa

- fela 18" tylko nie wiem jeszcze jaki wzór (do 2000zł z oponami - zaproponujcie coś:D) :)

- chyps - Probably by rogalotti :decayed:

- lotka na tylną klapę a"la s6 i tyle

:kox:

Autko zakupiłem przed dwoma tygodniami i zrobiłem

- wymiana oleju i wszystkich filtrów

- wymieniłem rozrząd

- nowe tarcze hamulcowe i klocki

- założyłem jakieś sprężyny (nie pamiętam jaki typ) bo tył strasznie wysoko stał ale już jest kulturalna gleba

Narazie 3 zdjęcia na szybko bo pogoda nie pozwala na zrobienie lepszych

:evil:

Zdjęcia będą jutro nowe :naughty:

Pozdro

Opublikowano

Sciagnij te brewki i bedzie :good:

Opublikowano

Jutro wylecą tylko niewiem czy one są przyklejone czy jak.....

Opublikowano
Opublikowano

super A6-tka i jak założysz RS-ki to będzie zajebibi wyglądać.... zawsze mi się marzyły te felgi :slina:

Opublikowano

Endriuu prawda :good: ale ja bym dziś dzwonił bo za taką cenę to trudno wyhaczyć :good:

Furka niczego sobie plany :good: pozdrowionka i niech się sprawuje :hi:

Opublikowano

ale ja bym dziś dzwonił bo za taką cenę to trudno wyhaczyć :good:

tym bardziej wzmógł bym czujność, a nie emocje. :cool1:

Opublikowano

Przecież to szroty nie koła czym wy się podniecacie zajebi... to one kiedyś były.Zajechane jak beret Kaczyńskiego!!!![br]Dopisany: 15 Październik 2009, 22:35_________________________________________________I jeszcze ten opis że pasują do wszystkiego :wallbash:

Opublikowano

nie mówię konkretnie o tych, tylko o tym wzorze...

Opublikowano

Fajnie autko, do wywalenia brewki i to dreewno :decayed:

no niestety musi zostać bo aluminiowe listwy są zbyt drogie a poza tym mi się to nawet podoba :)

a te felgi są moje i nie ma hu!@ :kox::decayed::polew:[br]Dopisany: 15 Październik 2009, 23:10_________________________________________________

Przecież to szroty nie koła czym wy się podniecacie zajebi... to one kiedyś były.Zajechane jak beret Kaczyńskiego!!!![br]Dopisany: 15 Październik 2009, 22:35_________________________________________________I jeszcze ten opis że pasują do wszystkiego :wallbash:

to co facet podał w opisie to prawda bo te auta mają taki sam rozstaw śrub i pasują - jedyne co może nie pasować to średnica otworu centralnego ale od tego są pierscionki. Ci mi szkodzi jechać obejrzeć.....tylko 50km

Opublikowano

no niestety musi zostać bo aluminiowe listwy są zbyt drogie a poza tym mi się to nawet podoba :)

:shocked:

Opublikowano

Granat w środku..granat z zewnątrz .. :thumbdown:

Ale fajne bo A6 :naughty:

Opublikowano

Granat w środku..granat z zewnątrz .. :thumbdown:

Ale fajne bo A6 :naughty:

:evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 15 Październik 2009, 23:25_________________________________________________mi tam się podoba i ja tym jeźdżę wienc darujta se[br]Dopisany: 15 Październik 2009, 23:27_________________________________________________ :wink4:

Opublikowano

Bez ciśnień kolego :wink4:

Mi się po prostu ten kolor strasznie opatrzył już na A6.. ale uważam iż jest to bardzo fajne auto i na pewno bardziej komfortowe niż A4 :naughty:

Opublikowano

wienc darujta se

:kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...